Usein kysytyt kysymykset

SuperCorner Mikkeli

Takaisin puiston sivulle

Onko SuperCorneriin ikärajaa?

SuperCorner on avoin kaikenikäisille, mutta alle 7-vuotiaiden tulee olla aikuisen seurassa. 0-3-vuotiaat lapset pääsevät puistoon veloituksetta. Game Arenan monipuoliset peli- ja lajitestausalueet ovat kaikenikäisten mieleen. Myös perheiden pienimmille löytyy SuperCornerissa omat seikkailut.

Onko SuperCornerissa vaatesäilytystä?

SuperCorner-puiston alakerrasta löytyy lukollisia säilytyslokeroita. Lokerot lukitaan avaimella ja avaimet ovat lokeroissa valmiina. Ulkovaatteet ja reput säilytetään kaapissa tai naulakoissa puistossa. Ulkokengät jätetään puiston sisäpuolelle kenkäsäilytykseen tarkoitettuihin hyllyihin. Suosittelemme jättämään tavarat taskuista lokeroon ennen seikkailemista. SuperCorner ei vastaa alueella hävinneistä tai rikkoutuneista tavaroista.

Miten SuperCorneriin pitäisi pukeutua ja tarvitsenko omia varusteita?

Puistossa liikutaan sisäliikuntakengillä, tossuilla tai sukkasillaan – ei avojaloin. Huomaathan siis, että puistoon ei pääse paljain jaloin, joten otathan sukat mukaan. Peleihin, treeniin, seikkailuihin ja muuhun puiston aktiiviseen menoon kannattaa pukeutua mukaviin ja joustaviin vaatteisiin sekä varautua vesipullolla. Lajikokeiluihin ja muihin aktiviteetteihin tarvittavat välineet ovat lainattavissa puistossa. Kaikki välineet ovat lainassa pääsylipun hintaan.

Mitä sisäänpääsymaksuun kuuluu?

Sisäänpääsymaksulla kaikki SuperCornerin aktiviteetit ovat käytössä koko päivän. Puistoon kuuluu Seikkailualue, Game Arena sekä Freestyle Hall. Puistosta löytyvät tarvittavat välineet harrastamiseen ja ne saa lainaksi sisäänpääsyn hinnalla. Sisäänpääsyllä saa rannekkeen, jolla voi kulkea puiston porteista edestakaisin rajoituksetta koko päivän. Saimaa Stadiumin muut palvelut eivät sisälly sisäänpääsymaksuun.

Mistä löydän ensiapupisteen?

Käännythän ensiaputilanteessa henkilökuntamme puoleen. Ensiapupiste sijaitsee aulan infopisteessä.

Entä jos nälkä tai jano yllättää?

Saimaa Stadiumin yhteydessä palvelee Ravintola Stadiumi. Puiston puolelle ei saa viedä ruokaa. Puistoon saa mukanaan viedä vesipullon, mutta ei muuta ruokaa tai juomaa.

Entä omat lastenvaunut?

Sisällä liikutaan sisäkengissä tai sukkasillaan, joten ulkona käytettävien lastenvaunujen renkaat tulisi putsata hyvin ennen puistoon menoa.

Onko SuperCorner Mikkeli somessa?

Todellakin! Tykkää meistä Facebookissa SuperCorner Mikkeli, seuraa meitä Instagramissa @sprprk ja tägillä #sprprk näet, mitä kaikkea SuperParkeissa ja SuperCornereissa tapahtuu ympäri maan! Hullunhauskaa arkea ja muuta voi seurata myös SnapChatissa nimimerkillä @supercornermli. Tavoitat meidät myös YouTubesta nimellä SuperPark Finland. – NÄHDÄÄN SOMESSA!

Saako puistossa kuvata?

SuperCornerissa saa valokuvata. On kuitenkin hyvä muistaa muiden kävijöiden yksityisyys. Huippua, jos jaat parhaat otoksesi hastagillamme #SPRPRK!

Vakuuttaako SuperCorner puistossa liikkujat?

SuperCornerissa jokainen liikkuu omalla vastuullaan. Laite- ja rakennevioista johtuvissa tapauksissa laitevalmistaja on velvollinen korvaamaan asiakkaalle koituvat vahingot.

Mistä voin tiedustella kadonneita tavaroita?

Kadonneita tavaroita voi tiedustella SuperCornerin infosta sähköpostitse: info.mikkeli@supercorner.fi

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.