Oulun kurssit

SuperPark Oulun kursseilla lapsen ja nuoren liikuntataidot kehittyvät laaja-alaisesti liikunnan ilosta nauttien. Aloita uusi harrastus tai hae lisäpotkua jo ennestään tuttuun lajiin! SuperParkin kursseilla opitaan yhdessä ja otetaan ilo irti inspiroivasta ympäristöstä.

streetgame-1

SUPERMOVE

Kymmenen treenikertaa sisältävä ohjattu SuperMove-kurssi auttaa oppimaan monipuolisesti erilaisia taitoja ja temppuja mielenkiintoisessa ympäristössä kokeneen ja koulutetun aikuisen ohjauksessa.

SuperMove-kurssi järjestetään kahdelle eri ikäryhmälle: 5-6-vuotiaat ja 7-10-vuotiaat.

Aikataulu: syksyn 2019 ilmoittautuinen on päättynyt

Hinta 170 € sisältää:
10 ohjattua 60 min treeniä (5–6-vuotiailla treeni kestää 45 min).
Puistorannekkeen treenipäivinä, jolla saa liikkua puistossa omaehtoisesti ennen ja jälkeen ohjatun osuuden (HUOM! 5–6-vuotiailla pitää olla aikuinen puistossa mukana, jos puistoon tulee jo ennen kurssia tai jää sen jälkeen. Aikuinen pääsee kurssipäivänä veloituksetta puistoon 5–6-v. kurssilaisen kanssa.) Kurssimaksu suoritetaan SuperParkin kassalle ensimmäisen kerran yhteydessä. SuperPark Oulu pidättää oikeudet muutoksiin.
Lisätietoja SuperPark Oulun ohjatuista kursseista:
info.oulu@superpark.fi, 
+358 103252400

 

ilmoittaudu
skeitti6

SKEITTIKOULU: ALKEET

Neuvoja ja opastusta skeittaukseen. Skeittikoulussa kuka tahansa voi tulla harjoittelemaan skeittauksen alkeita ja hiomaan omia taitoja seuraavalle tasolle. Opetus muokataan aina osallistujien tason ja toiveiden mukaan. Opetus on suunnattu 7-12-vuotiaille skeittauksen aloittajille.

Aikataulu: syksyn 2019 ilmoittautuminen on päättynyt.

Hinta 170 € sisältää:
10 ohjattua 60 min treeniä. 

Puistorannekkeen treenipäivinä, jolla saa liikkua puistossa omaehtoisesti ennen ja jälkeen ohjatun osuuden. Kurssimaksu suoritetaan SuperParkin kassalle ensimmäisen kerran yhteydessä. SuperPark Oulu pidättää oikeudet muutoksiin.
Lisätietoja SuperPark Oulun ohjatuista kursseista:
info.oulu@superpark.fi, 
+358 103252400

ilmoittaudu

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.