Tahkon kurssit ja leirit

SuperCorner Tahkon kursseilla ja leireillä lapsen ja nuoren liikuntataidot kehittyvät laaja-alaisesti liikunnan ilosta nauttien. Tarjontaamme kuuluu perheiden SuperFamily-kursseja, lasten ja nuorten  SuperMove-kursseja sekä useita eri freestyle-kursseja. Myös loma-ajan leirejä on tarjolla. Oppia kursseilla ammennetaan mm. akrobatiasta, parkourista, voimistelusta, volttikoulusta ja eri palloilulajeista. Taitojen ja tekniikoiden lisäksi karttuvat myös aerobinen kunto ja itseluottamus. Tervetuloa mukaan!

leirilaiset2019

Kesäleirit 2020

 

Kesäleirit siirtyvät kesälle 2021 koronatilanteen vuoksi.

 

Leiriajankohdat ja hinnat:

1. leiri 2.-3.6. (ti-ke) | 57€ PERUTTU
2. leiri 4.-5.6. (to-pe) | 57€ PERUTTU
3. leiri 9.-12.6. (ti-pe) | 110€ PERUTTU
4. leiri 16.-18.6. (ti-to) | 85€ PERUTTU
5. leiri 22.-26.6. (ma-pe) | 149€ PERUTTU

Leirihinta sisältää: päivittäisen ohjatun ohjelman klo 9-16, privapuiston leiriläisille aamuisin ennen puiston aukeamista, lounaan ja välipalan sekä kuukausikortin Tahkon SuperCorneriin!

Leireille voi osallistua myös osan aikaa tai vain yksittäisenä päivänä. Yksittäisen päiväleiripäivän (klo 9-16) hinta on 29 €. Sisältää: ohjatun ohjelman, aamupäivän privapuiston leiriläisille, lounaan ja välipalan.

Jokaisella leiripäivällä on oma teemansa
Teemavaihtoehtoja ovat: volttikoulu, akrobatia, parkour, palloilulajit ja seikkailu. Leiripäiviin sisältyy päivittäin myös ulkoilua mm. Tahkon lähiliikuntapuistossa ja pumptrackilla. Leiripäiviin sisältyy myös ns. toiveiden tunnit, jolloin toteutamme leiriläisten omia ohjelmatoiveita.

Aktiviteetit
Puisto uudistuu keväällä, eli leiriläisillä on käytössään uusia aktiviteetteja ja seikkailumahdollisuuksia. Teemme myös ohjelmayhteistyötä TahkoFarmin ja muiden Tahkon alueen ohjelmapalvelutoimijoiden kanssa.

Kaikilla leireillä on majoitusmahdollisuus!
Uutuutena tänä kesänä on SuperYöt majoittuville leiriläisille, eli yövytään SuperCornerissa. Superyö alkaa leiriläisten ruokailulla puiston sulkeuduttua yleisöltä ja illan aikana osallistujilla on järjestettyä ohjelmaa, iltapala ja vapaata puistoaikaa noin klo 24 saakka.

3. ja 4. leireillä majoitusmahdollisuus Tahkon Huoneistohotellilla. Myös näillä leireillä viimeinen leiriyö on SuperYö!

Katso tarkemmat tiedot majoituksesta, hinnoista sekä leiriohjelmasta leirikohtaisista tiedoista.

Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen: info.tahko@supercorner.fi. Lisätietoja annamme myös puhelimitse numerosta 045 104 3160.
Leiriryhmiin voidaan ottaa 30 osallistujaa / leiripäivä.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.