Tahkon kurssit ja leirit

SuperCorner Tahkon kursseilla ja leireillä lapsen ja nuoren liikuntataidot kehittyvät laaja-alaisesti liikunnan ilosta nauttien. Tarjontaamme kuuluu perheiden SuperFamily-kursseja, lasten ja nuorten  SuperMove-kursseja sekä useita eri freestyle-kursseja. Myös loma-ajan leirejä on tarjolla. Oppia kursseilla ammennetaan mm. akrobatiasta, parkourista, voimistelusta, volttikoulusta ja eri palloilulajeista. Taitojen ja tekniikoiden lisäksi karttuvat myös aerobinen kunto ja itseluottamus. Tervetuloa mukaan!

foam-2

SUPERCAMPS

SuperCorner Tahkon kesäleirien päiväohjelma on samanlainen kuin muidenkin SuperParkien kesäleireillä, ainoastaan skeitti- ja skuuttipäivän tilalla on Tahkolla seikkailu- ja sirkusteema.  Ilmoittautumaan pääset Superparkin yhteisillä leirisivuilla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta. Yhteisille SuperCamps sivuille pääset täältä.

 

SuperCorner Tahko – SuperCamps

Kesän siisteimmät leirit kutsuvat 7-12-vuotiaita liikkumaan, temppuilemaan ja oppimaan uusia taitoja. SuperCornerin kesäleireillä on järjestettyä ohjelmaa maanantaista perjantaihin klo 9-16.

Leiriviikon jokaisella päivällä on oma teemansa ja päivä sisältää myös ulkoilua. Tahkon lerien teemat: volttikoulu, akrobatia, parkour, palloilulajit ja seikkailu / sirkus.


Tahkon SuperCamps leirit sisältävät

  • viidenpäivän ohjatun ohjelman
  • päivittäisen lounaan ja välipalan
  • kuukausikortin SuperCorneriin
  • VIP-aamut tyhjässä parkissa
  • Päivittäinen bussikuljetus Nilsiä – Tahko – Nilsiä

Hinta 219 €

Lue lisää ja ilmoittaudu

 

 

Ilmoittaudu kurssille

Kurssit vaativat vähintään kuusi ilmoittautunutta toteutuakseen. Toteutumisesta ilmoitetaan viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. SuperCorner Tahko pidättää oikeudet muutoksiin.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.