Tahkon kurssit ja leirit

SuperCorner Tahkon kursseilla ja leireillä lapsen ja nuoren liikuntataidot kehittyvät laaja-alaisesti liikunnan ilosta nauttien. Tarjontaamme kuuluu perheiden SuperFamily-kursseja, lasten ja nuorten  SuperMove-kursseja sekä useita eri freestyle-kursseja. Myös loma-ajan leirejä on tarjolla. Oppia kursseilla ammennetaan mm. akrobatiasta, parkourista, voimistelusta, volttikoulusta ja eri palloilulajeista. Taitojen ja tekniikoiden lisäksi karttuvat myös aerobinen kunto ja itseluottamus. Tervetuloa mukaan!

SuperCamp2019

KESÄLEIRIT

SuperCamps-leirillä liikumme ja temppuilemme monipuolisesti sekä opimme uutta mielenkiintoisessa ympäristössä sisällä ja ulkona. Leirit on suunnattu 7-12 -vuotiaille tytöille ja pojille.

Leireillä on ohjattua toimintaa tiistaista perjantaihin klo 9-16. Jokaiselle päivälle on teemansa, johon perehdymme tarkemmin sekä opimme samalla uusia taitoja ja hiomme tekniikkaa. Teemat ovat volttikoulu, akrobatia, parkour, palloilulajit sekä sirkus ja seikkailu.

Vetäjinä toimivat kokeneet ja koulutetut ohjaajamme.

 

Leiriajat ja hinnat:

11-14.6.  Hinta 179 € tai 49€/päivä.
Leirillä on majoitusmahdollisuus 36€/yö.

18-20.6. Hinta 120 € tai 55€/päivä.
Ei majoitusmahdollisuutta.


Tahkon SuperCamps leirit sisältävät

  • neljän päivän ohjatun ohjelman
  • päivittäisen lounaan ja välipalan
  • kuukausikortin SuperCorneriin
  • VIP-aamut tyhjässä parkissa

Tänä vuonna leireille voi tulla kauempaakin ja majoittua leirimajoituksessa Tahkolahden huoneistohotellin kattohuoneistossa, jossa on vuodepaikat lähes 20 henkilölle sekä ruokailu ja peseytymistilat. Yöpyä voi myös vain yksittäisen yön niin halutessaan. Yöpymisen hintaan kuuluu iltaohjelma, iltaruokailu sekä aamiainen. Tutut leiriohjaajat valvovat lasten turvallisuutta ja nukkumista majoitustiloissa.

Majoituksen lisähinta on 36 € / yö (omilla liinavaatteilla) ja se on järjestetty ensimmäisen ja toisen leirin ajaksi.

 

Lue lisää ja ilmoittaudu

 

 

Puujalkakolmikko

Kesän 2019 Leirien ohjelma

11.-14.6.

Ti Volttikoulu & parkour
Ke Sirkus & SuperKisailut
To Seikkailu ja akrobatia & palloilu
Pe Volttikoulu & toiveiden tunti

18.-20.6.

Ti Volttikoulu & parkour
Ke Seikkailu ja akrobatia & palloilu
To Volttikoulu & toiveiden tunti

Lisäksi ulkoilemme päivittäin ja käymme sään salliessa mm. uimassa, lähiliikuntapuistossa, pumptrackilla skuuttaamassa/skeittaamassa ja frisbeegolfaamassa.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.