Tahkon kurssit ja leirit

SuperCorner Tahkon kursseilla ja leireillä lapsen ja nuoren liikuntataidot kehittyvät laaja-alaisesti liikunnan ilosta nauttien. Tarjontaamme kuuluu perheiden SuperFamily-kursseja, lasten ja nuorten  SuperMove-kursseja sekä useita eri freestyle-kursseja. Myös loma-ajan leirejä on tarjolla. Oppia kursseilla ammennetaan mm. akrobatiasta, parkourista, voimistelusta, volttikoulusta ja eri palloilulajeista. Taitojen ja tekniikoiden lisäksi karttuvat myös aerobinen kunto ja itseluottamus. Tervetuloa mukaan!

leirilaiset2019

KESÄLEIRIT 2021

Leiriajankohdat ja hinnat:

  1.  Leiri 9.-10.6. (ke-to) | 10-12 vuotiaille
  2.  Leiri 16.-17.6. (ke-to) | 7-10 vuotiaille
  3.  Leiri 23.-24. 6. (ke-to) | 7-10 vuotiaille PERUTTU
  4.  Leiri 27.-28.7. (ti-ke) | 10-12 vuotiaille

Hinta 97€ /osallistuja. Sisältää: kaksi leiripäivää, ohjatun päiväohjelman ja Superyöohjelman, privapuiston leiriläisille aamuisin ennen puiston aukeamista, ruokailut sekä kuukausikortin Tahkon SuperCorneriin!

Leirin päiväohjelmassa mm. volttikoulu, tramppatemppuja, akrobatiaa, parkouria, palloilulajeja, skuuttausta ja skeittausta lähiliikuntapuiston pumptrackilla sekä pelejä ja leikkejä.

Uutuutena tänä kesänä on SuperYöt majoittuville leiriläisille, eli yövytään SuperCornerissa. SuperYö alkaa klo 18 puiston sulkeuduttua yleisöltä. Illan aikana osallistujilla on järjestettyä ohjelmaa ja vapaata puistoaikaa noin klo 24 saakka (10-12 -vuotiailla tunnin pidempään).

Yksittäisen päiväleiripäivän (klo 10-17) hinta on 29 €. Sisältää: ohjatun päiväohjelman, aamupäivän privapuiston leiriläisille ja välipalan.

Pelkän SuperYön (klo 18- aamu 10) hinta on 49 €. Sisältää: ohjatun Superyöohjelman, iltapalan sekä aamiaisen.

Aktiviteetit
Puistossa on yli kolmekymmentä erilaista aktiviteettia ja niitä pääsee käyttämään oman innostuksen mukaan aina kun ohjatussa ohjelmassa on taukoa.

Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen: info.tahko@supercorner.fi. Lisätietoja annamme myös puhelimitse numerosta 045 104 3160.

Leiriryhmiin voidaan ottaa 25 osallistujaa / leiripäivä. Huom! SuperYössä etusijalla leiripäiviin osallistujat.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.