Ajankohtaista SuperPark Oulu

 

Takaisin puiston sivulle
SP_syysloma-herotausta_9

SUPERPARK OULU UUDISTUI!

Lisää tekemistä koko perheelle – 10 uutta aktiviteettia ja vanhat suosikit!

Meillä on ilo esitellä SuperPark Oulun uudet aktiviteetit ja uudistuneet alueet. Muun muassa heittotarkkuuttta mittaavat keilauspeli SuperBowling sekä korispeli SuperHoop – Ketteryyttä koettelevat tenavien kiipeilykummut – Ennen kokemattoman koukuttava digitaalinen trampoliinipeli ValoJump – Huisin hauska Futisflipperi – Laajentunut freestyle-alue, joka maksimoi puiston trampoliinimäärän.

Liikkuminen ei ole ollut koskaan näin hauskaa – tervetuloa testaamaan!

 

004_superpark-promo (1)

Tiedote 27.1.2021

SuperPark Oulu osaksi Osuuskauppa Arinaa

SuperPark-konserni on myynyt SuperPark Oulu Oy:n liiketoiminnan kokonaisuudessaan jo tutulle kumppanille ja osaomistajalle Osuuskauppa Arinalle. Liiketoiminta siirtyy Arinalle 1.2.2021. Toiminta jatkuu SuperPark-brändin alla ja kaikki asiakkaiden lahjakortit, liput, kausikortit ja varaukset pysyvät yhä voimassa. Lue lisää.

025 superpark_promo-editorial_ LOW RES (1)

SUPERPARK OULU AVOINNA JÄLLEEN!

Olemme jo kovasti odottaneet jälleennäkemistänne. Lämpimästi tervetuloa liikkumaan ja viihtymään vastuullisesti. Otamme kerralla sisään enintään puolet maksimikapasiteetista, jotta kaikilla olisi tilaa liikkua turvallisesti.

  • Lahjakortteihin ja lippuihin, jotka ovat umpeutumassa joulu-, tammi- ja helmikuussa lisäsimme automaattisesti voimassaoloaikaa 28.2.2021 asti.
  • Kausikortit aktivoituivat uudelleen 19.1.2021 alkaen.
  • Syntymäpäiviä voi varata normaalisti.
  • Ohjatun scoottikurssin jatkosta olemme osallistujiin erikseen yhteydessä.

Lisätietoja saat info.oulu@superpark.fi tai 010 3252 400.

Nähdään pian 💜

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.