Ajankohtaista SuperPark Oulu

Kevät 2018

 

Takaisin puiston sivulle
spb-11

Aikuisten ilta

Kevään viimeinen aikuisten oma ilta SuperParkissa keskiviikkona 30.5.2018 klo 19-21.

Aikuiset valtaavat SuperParkin! Tapaa uusia ihmisiä ja kokeile uusia lajeja! Puistosta löytyy mm. trampoliinit, skeitti- ja scoottialue, pesäpalloa, lätkäpelejä, pingistä, sekä superhauska SuperBall -peli. Liikkua voit omaan tahtiisi ja oman kunnon mukaan: puistosta löytyy rauhallistakin tekemistä, mutta myös hien saa halutessaan pintaan. Puistossa liikkuminen tekee hyvää koko keholle: nivelille, luustolle, lihaksille sekä nauruhermoille!

Varustaudu liikunnallisilla vaatteilla ja sisäliikuntakengillä (tai sukkasilleen) ja juomapullolla. Hinta on 12 € / hlö ja mukaan ei tarvitse ilmoittautua, lipun saat lipunmyyntipisteestä eli riittää, että tulet paikalle!

Hox! Puisto suljetaan pieniltä asiakkailtamme poikkeuksellisesti klo 19.

Aikuisten illat kevät 2018:

Ke 17.1.
Ke 14.2.
To 15.3.
To 19.4.
Ke 30.5.

Pidätämme oikeuden muutoksiin

 

foam-5

Perheaamu

SuperParkin perheaamu kutsuu perheet liikkumaan ja leikkimään!

SuperParkin perheaamuihin ovat tervetulleita erityisesti perheiden pikkuväki! Lipun hinta on superedullinen 9 € / perhe. Perheaamua vietetään klo 10-13.

Grill & Cafe Robson’s on mukana perheaamussa! Kun touhuaminen alkaa huikomaan, Robson’s tarjoilee lounasta 10.30-14 ja annoksia mm. salaatteja, Hot Dogeja, pastaa, hedelmiä.

KÄYTÄNNÖN OHJEITA:

– SuperParkissa kuljetaan sukkasilleen, sisäkengillä tai tossuilla.
– Vesipullo on hyvä ottaa mukaan
– Mikäli omat rattaat ovat mukana, huolehdithan renkaiden siisteydestä.

Perheaamut syksy 2018:
Päivät julkaistaan pian!

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

SP_Perheaamu_600x600px

Suku on superia!

Sunnuntaisin suku on vielä erityisen super, sillä silloin isovanhemmat pääsevät lastenlastensa seurassa puistoon veloituksetta. Puistoista taatusti löytyy tekemistä kaikille, siis avoimin mielin pikkuväen matkaan! Muistattehan innostuessanne antaa välillä pelivuoro myös pienimmille?

Tarjous voimassa toistaiseksi Vantaan, Oulun, Vuokatin, Turun, Särkänniemen, Espoon ja Jyväskylän SuperParkeissa.

FreeTrampoline_SM18

FREETRAMPOLINE SM SUPERPARKEIHIN

FreeTrampoline SM kokoaa ensimmäistä kertaa flippaajat yhteen! Osakilpailuja järjestetään jokaisessa SuperParkissa ja kiertue huipentuu finaaliin SuperPark Vantaalle.

Kiertueella kisataan kahdessa sarjassa: Challenger ja Pro. Molemmissa voittajille huikean hienot palkinnot!

Tule mukaan hyppimään ja nauttimaan mukavasta tunnelmasta!

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU
009-Superpark-Espoo-8-2017-HIGH-RES

SUPERPARKILLE UUTTA TAUSTAVOIMAA KASVUUN

TAVOITTEENA 100 PUISTOA VUODEN 2023 LOPPUUN MENNESSÄ

Pääomasijoitusyhtiö Sentica ja valtion pääomasijoitusyhtiö Tesi tulevat mukaan SuperPark-tarinaan uusina sijoittajina tuoden yhtiöön samalla uutta kasvurahoitusta. Kasvua haetaan ulkomailta: SuperPark avaa 6-8 uutta puistoa Kiinaan, Aasiaan ja Eurooppaan vuonna 2018. Vuoden 2023 loppuun mennessä tavoitteena on 100 puistoa ympäri maailmaa.

”Olemme valmistelleet voimakkaan kasvun ja kansainvälistymisen edellytyksiä kehittämällä konseptia, liiketoimintamallia ja digitaalisia ratkaisuja. Nyt kun kasvuloikka on käsillä, on erinomaista saada mukaan sijoittajat, jotka tuovat taloudellisia resursseja ja tukea nopeaan skaalautumiseen”, SuperPark Oy:n toimitusjohtaja Juha Tanskanen sanoo.

Tällä hetkellä SuperParkilla on seitsemän omaa ja viisi lisenssillä toimivaa sisäaktiviteettipuistoa Suomessa. Joulukuussa 2017 avattu SuperPark Hong Kong aloitti yhtiön kansainvälistymisen.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.