SuperPark
Oulu

Uudistamme puistoa!
SuperPark Oulu ja Ravintola Robson’s suljettu vielä toistaiseksi, mutta avaamme kesän aikana 🙂

Tiedotamme lisää avautumispäivästä ja käytännöistä täällä nettisivuilla ja fb-sivuillamme. Ravintola Robson´sin aukioloajat luettavissa täältä, kun jälleen avaamme.

Osoite: Tyrnäväntie 16, 90400 Oulu
Puh: +358 10 3252 400

Katso sijainti Osta liput

Tiedote 26.5.2020
SuperPark Oulu avautuu uudistuneena kesällä!

Rakkaat ystävämme. Uskomme, että tuleva kesä 2020 tuo mukanaan paljon iloa ja liikettä meille kaikille. Uudistamme paraikaa puistomme sisältöä!  Suositut ValoJump trampoliinipelit ja kaksi muuta uutta trampaa odottavat teitä ja jälkikasvuanne, kun jälleen kesällä avaamme. Eikä siinä kaikki: tuomme myös useamman uuden aktiviteetin pelialueelle iloksenne.

Viimeistelemme myös toimintamallia, jossa teidän vieraidemme terveys ja turvallisuus on etusijalla. Hiomme käytännöt turvallisen avaamisen varmistamiseksi mm. asiakasmäärän, hygienian ja turvavälien osalta, jotta sinä ja läheisesi voitte saapua meille luottavaisin mielin. Stay tuned! Tiedotamme lisää avautumispäivästä ja käytännöistä täällä nettisivuilla ja fb-sivuillamme.

Olemme lisänneet keväällä umpeutuviin lippuihin ja lahjakortteihin voimassaoloaikaa 31.8.2020 asti. Voimassa olevat kausikortit aktivoituvat sinä päivänä, kun puistomme jälleen avataan.

Aurinkoa ja terveyttä. Toivottavasti näemme pian 💜

hinnoittelu-fiftari

Hinnoittelu uudistui

Haluamme antaa sinun päättää millaisen SuperPark-kokemuksen haluat itsellesi, lapsellesi, lapsenlapsellesi, perheellesi tai vaikkapa kummilapsellesi antaa. Siksi kysymme: Millaista SuperPark päivää haluat tänään viettää? Uudet rannekevaihtoehdot tarjoavat ratkaisun niin arkeen kuin juhlaan.

Osta liput heti verkkokaupasta ja säästä 2€/ranneke.

Lue lisää Osta liput

ÄLÄ TURHAAN ODOTA – JUHLAT PYSTYYN

SuperSynttärit uudistuivat!

Synttärihuoneet kutsuvat juhlimaan: musiikki soi SuperParkin tai sankarin omalta soittolistalta, valot tanssivat biisien tahtiin, herkut maistuvat ja juhlaseurue viihtyy. SuperPark-synttärit, nämä juhlat muistetaan pitkään!

Lue lisää

Palvelut

VAATESÄILYTYS

Lukittavat kaapit

RAVINTOLA

Kattava lounasbuffet, grilli-annokset,
sekä pientä naposteltavaa

MAKSUTON PYSÄKÖINTI

Parkkialueella runsaasti pysäköintitilaa

KOKOUSTILAT

Tilaa jopa sadalle hengelle

Ravintola Robson’s

Ravintola Robson’s tarjoilee maukkaat ja ravitsevat lista-annokset, pienet naposteltavat sekä kahvin kanssa maistuvat makeat ja suolaiset kahvileivät. Oiva.

Tutustu menuun

Aktiviteetit SuperPark Oulussa

Adventure Area. Game Arena. Freestyle Hall. Valitse suosikkisi tai testaa ne kaikki!

Yhteystiedot

Puistomme ollessa toistaiseksi suljettuna, ota meihin yhteyttä
info.oulu@superpark.fi
tai puhelimitse
+358 40 849 1182
(ma-pe klo 10-15)

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.