Usein kysytyt kysymykset

SuperPark Oulu

Takaisin puiston sivulle

Mitkä maksutavat käyvät?

Meillä käy käteisen ja pankkikorttien lisäksi American Express, Mastercard, Visa ja Visa Electron. Maksuvälineeksi käyvät myös Smartum– ja Virikekuntosetelit, ePassi, Smartum-saldo, EazyBreak sekä Edenredin Virike-kortti. Huomioittehan, että edellämainitut ovat ainoastaan henkilökohtaiseen käyttöön.

Onko SuperParkiin ikärajaa?

SuperPark on avoin kaikenikäisille, mutta alle 7-vuotiaiden tulee olla aikuisen seurassa. 0-2-vuotiaat lapset pääsevät puistoon veloituksetta. Game Arenan monipuoliset peli- ja lajitestausalueet ovat kaikenikäisten mieleen. Myös perheiden pienimmille löytyy SuperParkista omat seikkailut. Alle 18-vuotiailta freestyle-hyppyristä hyppiviltä edellytetään vanhempien lupalappua. Kaikilla alle 18-vuotiailla on oltava kypärä päässä FreestyleHallissa.

Onko SuperParkissa vaatesäilytystä?

Puiston aulasta löytyy vaatenaulakkoja ja lukollisia säilytyslokeroita. Avaimelliseen lukolliseen säilytyslokeroon saa avaimen lipunmyynnistä 1 € panttia vastaan. Ulkovaatteet ja reput säilytetään kaapissa tai naulakossa. Ulkokengät jätetään puiston ulkopuolelle kenkäsäilytykseen tarkoitettuihin hyllyihin. Suosittelemme jättämään tavarat taskuista lokeroon ennen puistoon menoa. SuperPark ei vastaa alueella hävinneistä tai rikkoutuneista tavaroista.

Miten SuperParkiin pitäisi pukeutua ja tarvitsenko omia varusteita?

Puistossa liikutaan sisäliikuntakengillä, tossuilla tai sukkasillaan – ei avojaloin. Huomaathan siis, että puistoon ei pääse paljain jaloin, joten otathan sukat mukaan. SuperPark-sukkia voi myös ostaa lipunmyynnistä. Peleihin, treeniin, seikkailuihin ja muuhun puiston aktiiviseen menoon kannattaa pukeutua mukaviin ja joustaviin vaatteisiin. Lajikokeiluihin ja muihin aktiviteetteihin tarvittavat välineet ovat lainattavissa puistossa. Freestyle Hallista voi lainata skeittilautoja, scootteja, kypäriä ja suojia. Kaikki välineet ovat lainassa pääsylipun hintaan. Puistoon voi halutessaan ottaa myös omia välineitä mukaan, kuten kypärän tai scootin, kunhan välineet ovat ehjiä ja puhtaita.

Mitä sisäänpääsymaksuun kuuluu?

Sisäänpääsymaksulla kaikki SuperParkin aktiviteetit ovat käytössä koko päivän. Puistoon kuuluu Seikkailualue, Game Arena sekä Freestyle Hall. Puistosta löytyvät tarvittavat välineet ja suojat harrastamiseen ja ne saa lainaksi sisäänpääsyn hinnalla. Sisäänpääsyllä saa rannekkeen, jolla voi kulkea puiston porteista edestakaisin rajoituksetta koko päivän.

Entä jos nälkä tai jano yllättää?

SuperParkin yhteydessä sijaitseva Ravintola Robson’s on avoinna maanantaista lauantaihin. Ravintolan aukioloajat voit tarkistaa täältä: https://superpark.fi/park/oulu/
Robson’sista saa maittavia ruokia, virvokkeita ja muita kahvilatuotteita. Herkulliset grilliannokset vievät kielen mennessään ja Robson’sista voi tilata ennakkoon erilaisia tilausherkkuja isommille ryhmille.
Puiston puolelle ei saa viedä ruokaa. Omia eväitä voi nauttia aulassa lokeroilla. Puistoon saa mukanaan viedä suljettavan juomapullon, mutta ei muuta ruokaa tai juomaa.

Tarvitseeko minun maksaa sisäänpääsymaksu, jos olen menossa Ravintola Robson’siin?

Ei tarvitse. Ravintola Robson’siin pääset myös ilman sisäaktiviteettipuiston sisäänpääsymaksua. Robson’sissa voi pistäytyä esimerkiksi lounaalla. Ravintolasta on hieno näkymä puistoon! Huomaathan, että ravintolassa ei saa nauttia omia eväitä.

Entä omat lastenvaunut, lastenhoitohuone tai mikro?

Sisällä liikutaan sisäkengissä tai sukkasillaan, joten ulkona käytettävien lastenvaunujen renkaat tulisi putsata hyvin ennen puistoon menoa. Puistossa on paljon portaita. Puiston wc-tiloista löytyy yksi hoitopöytä sekä korokejakkaroita. Pottia on useimmissa wc-tiloissa. Ravintola Robson’sissa on mikro, jossa voi lämmittää vauvanruokia.

Mistä löydän ensiapupisteen?

Käännythän ensiaputilanteessa henkilökuntamme puoleen. Ensiapupisteet sijaitsevat lipunmyynnissä sekä trampoliinialueella Freestyle Hallissa.

Miten pääsen Oulun SuperParkiin?

Autolla: SuperPark Oulu sijaitsee Limingantullissa hyvien kulkuyhteyksien päässä, lähellä Oulun keskustaa. Maksuttomia parkkipaikkoja SuperParkin pihalta löytyy noin 200 kpl. Etäisyys keskustaan 2,0 km, matka-aika autolla noin 6 min. Julkisilla: Lähin juna-asema on Oulun rautatieasema (2,5 km). Rautatieasemalta on bussiyhteys Limingantulliin Lähibusseilla C ja D. Myös näillä busseilla pääset Oulun SuperParkiin: 3, 9, 52, (53), Citybussi C. Limingantullin pysäkille (noin 500 m): 3 (Ritaharju-Oulu-Kaakkuri), 9 (Heikinharju-Oulu-Lentoasema), 52 (Tyrnävä-Liminka-Oulu), 53 (Lumijoki-Liminka-Oulu). Lähibussi C (keskusta-Rautatieasema-Limingantulli) ja Lähibussi D (keskusta-Heinäpää-Limingantulli) pysähtyvät aivan SuperParkin eteen.

Tarvitseeko SuperParkiin täyttää esitietolomakkeita?

SuperParkiin saapuessa ei tarvitse täyttää mitään lomakkeita. Ainoastaan hyppylupa on sellainen, joka alle 18-vuotiaalla pitää olla vanhemman allekirjoittama, mikäli haluaa hypätä Freestyle-hyppyristä skeitillä / scootilla / rullaluistimilla / BMX-pyörällä. Huomaathan, että allekirjoitettu lupalappu ei kuitenkaan ole tae siitä, että hyppyristä pääsee hyppäämään. SuperParkin henkilökunta tarkistaa hyppäämään haluavien taidot ennen hyppyä, että ne ovat hyppäämiseen vaaditulla tasolla.

Minulla on avustettava mukanani, pitääkö minun silti maksaa päivälipusta?

Ei. Avustajat pääsevät SuperParkkeihin veloituksetta.

Mistä voin tiedustella kadonneita tavaroita?

Kadonneita tavaroita voi tiedustella SuperParkin infosta sähköpostitse: info.oulu@superpark.fi

Onko SuperPark Oulu somessa?

Todellakin! Tykkää meistä Facebookissa SuperPark Oulu, seuraa meitä Instagramissa @superparkoulu ja @sprprk ja tägillä #superparkoulu ja #sprprk näet, mitä kaikkea SuperParkeissa tapahtuu ympäri maan! Hullunhauskaa arkea ja muuta voi seurata myös SnapChatissa nimimerkillä @superparkoulu. Tavoitat meidät myös YouTubesta nimellä SuperPark Finland. – NÄHDÄÄN SOMESSA!

Saako puistossa kuvata?

SuperParkissa saa valokuvata. On kuitenkin hyvä muistaa muiden kävijöiden yksityisyys. Huippua, jos jaat parhaat otoksesi hastagillamme #SPRPRK!

Vakuuttaako SuperPark puistossa liikkujat?

SuperParkissa jokainen liikkuu omalla vastuullaan. Laite- ja rakennevioista johtuvissa tapauksissa laitevalmistaja on velvollinen korvaamaan asiakkaalle koituvat vahingot.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.

 

Haluaisitko saada meiltä uutisia ajankohtaisista eduista ja tapahtumista?