SuperPark Oulu

 

Tervetuloa ostoksille! Tuotteet ovat voimassa 12 kk ostohetkestä. Huomioithan, että SuperPark Oulussa saat S-etukortilla alennusta ARKISIN kaikista yhden päivän lipputyypeistä. Tämä säästö on hyödynnettävissä toistaiseksi vain paikanpäällä SuperParkin lipunmyynnissä.

Arkiliput ja s-etukortilla saatavat alennukset eivät ole voimassa koulujen loma-aikana. Loman ajan SuperPark Oulussa on käytössä loma-ajan hinnasto. 

 

Toimi näin: Valitse lippu, kausikortti tai lahjakortti. Mieti, haluatko vierailun arkisin vai viikonloppuisin & loma-aikana. Lisää sitten kappalemäärä.

 

Saat ostoksesi e-lippuina sähköpostiisi. Voit tulostaa e-lipun lahjaksi tai näyttää  SuperParkin kassalla puhelimelta. Vaihtoehtoisesti voit välittää e-lipun lahjansaajalle sähköisesti.

 

Veloitukseton valvojaranneke (tarkoitettu 0-9v lapsen valvomiseen) ei edellytä toimenpiteitä verkkokaupassa.  Saat sen lipunmyynnistä.

 

Lisätietoja Toimitusehdot

Superior
päivälippu

Koko päivän aktiiviranneke peleihin ja temppuiluun. Voimassa 12kk ostopäivästä.

   Tuplateho
   4 tuntia

   Neljän tunnin aktiiviranneke peleihin ja temppuiluun. Voimassa 12kk ostopäivästä.

     Teho
     2 tuntia

     Kahden tunnin aktiiviranneke peleihin ja temppuiluun. Voimassa 12kk ostopäivästä.

       Perhelippu

       Kokopäivän liput perheenjäsenille. Hyödynnä etu ja säästä jopa 50 euroa! Perhelippu voimassa jokaisena puiston aukiolopäivänä. Seurueessa oltava vähintään yksi aikuinen. Voimassa 12kk ostopäivästä.

         Herkku­kuponki 5E

         Ilahduta lahjansaajaa myös herkuilla! Herkkukupongilla voit ostaa syötävää tai juotavaa SuperParkissa. Ei käytettävissä puistolippujen maksamiseen. Arvo on käytettävä kerralla, kupongista ei anneta vaihtorahaa, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi.

           Kuukausi­kortti LITE

           Puistokohtainen, voimassa ARKISIN puiston aukioloaikoina. Huom! Käytettävissä loma-aikoina, juhlapyhinä ja viikonloppuisin 5 euron lisämaksulla per kerta.
           Kortti on henkilökohtainen ja voimassa yhden (1) kuukauden ajan.

             Kuukausi­kortti SUPER

             Rajaton pääsy jokaisena puiston aukiolopäivänä kaikkiin Suomen SuperParkeihin yhden (1) kuukauden ajan. Kortti on henkilökohtainen. Aktivoitava lipunmyynnissä 12 kk kuluessa.

               SuperPark Lahjakortti

               Lahja, jolla on arvoa! Valitse arvoksi 30€, 50€ tai 70€ ja tulosta lahjakortti itse. Käy ostoksiin SuperParkin verkkokaupassa ja puistossa. Voimassa 12kk ostopäivästä.

                 SÄÄNTÖJÄ JA SUOSITUKSIA

                 Aktiivinen puistoaika: Aktiivirannekkeet ovat voimassa joko 2 tuntia (Teho), 4 tuntia (TuplaTeho) tai koko päivän (Superior). Ranneke aktivoituu ensi kerran portin läpi mentäessä. Porttien toiminta loppuu valitun ajan täytyttyä.

                 Perhelippu: Tarjolla on perhelippu neljälle tai viidelle perheenjäsenelle. Näistä vähintään yhden tulee olla aikuinen.

                 Arkihinnat verrattuna viikonloput ja loma-ajat: Liput ovat 2 euroa edullisemmat arkisin. Maksamalla kahden euron (2 €) lisämaksun puiston lipunmyynnissä, voit käyttää ennakkoon ostetun arkilipun myös viikonloppuisin ja koululaisten loma-aikoina sis. viralliset juhlapyhät.

                 Alle kouluikäiset lapset SuperParkissa: Alle 7-vuotias lapsi liikkuu puistossa aina täysi-ikäisen huoltajan seurassa.

                 Valvojaranneke alle 10-vuotiaan lapsen valvontaan: Yhdellä täysi-ikäisellä huoltajalla on mahdollisuus veloituksettomaan valvojan rannekkeeseen, mikäli maksava lapsi on 0-9-vuotias. Liikunnallinen toiminta puistossa edellyttää myös aikuiselta aktiiviranneketta. Liikuntarajoitteisten tai muutoin apua tarvitsevien henkilöiden avustajat pääsevät puistoon veloituksetta valvojarannekkeella.

                 Valvojasta osallistujaksi: Haluatko sittenkin mukaan liikkumaan? Maksuton valvojaranneke vaihtuu helposti kassalla aktiivirannekkeeksi maksamalla lipun hinnan.

                 0-2 -vuotiaat taaperot: Perheen pienimmillä on veloitukseton pääsy puistoon lipun lunastaneen täysi-ikäisen aikuisen seurassa.

                 Eläkeläiset ja isovanhemmat: Veloitukseton sisäänpääsy aktiivirannekkeen lunastaneen seurassa (1 eläkeläinen per 1 maksava lapsi).

                 Liikkuminen puiston ulkopuolelle: Rannekkeen voimassaoloajan puitteissa puistosta voi poistua ja sinne palata takaisin vapaasti.

                 Lisäaikaa puistossa: Kaksi lisätuntia Teho-rannekkeeseen ja loppupäivä TuplaTeho-rannekkeeseen hoituu ongelmitta 3 euron lisäostolla puiston lipunmyynnissä.

                 Ravintola Robson’s: Kaikilla asiakkailla on vapaa pääsy puiston ravintolatilaan ilman ranneketta.

                 TERVETULOA SUPERPARKIIN!

                 Ostoskori

                 Yhteensä
                 Euro
                 Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

                 Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.

                  

                 Haluaisitko saada meiltä uutisia ajankohtaisista eduista ja tapahtumista?