Viihdy ja virkisty

Aktiivista yhdessäoloa, hyvää ruokaa sekä iloisia ilmeitä! Päivä SuperParkissa tekee asiakastilaisuudestasi kokemuksen, joka erottuu edukseen.

Jätä yhteydenottopyyntö

Asiakastilaisuus supersilauksella

Järjestä tilaisuus, jossa sinä ja asiakkaasi viihdytte ja virkistytte varmuudella! SuperParkista saat kaikki tasokkaan asiakastilaisuuden elementit supersilauksella.

Kohtaamiset

Tapaa tärkeät sidosryhmäsi rennosta ja vapautuneesta tunnelmasta nauttien.

Aktiviteetit

Viihteellistä liikunta ja ohjattuja aktiviteetteja tilaisuutesi tarpeisiin.

Tarjoilut

Ravintolamme loihtii herkulliset tarjoilut aamusta iltaan.

Yksityistilaisuus

Koko aktiviteettipuisto palveluineen oman ryhmänne yksityiskäytössä.

IMG_8257

Asiakaskohtaamiset

SuperParkissa kohtaat asiakkaasi rennosti, viihteellisestä liikunnasta ja välittömästä ilmapiiristä nauttien. Mikä olisikaan parempi tilaisuus tutustua ja syventää suhteita! Aktiviteettien ohella SuperPark tarjoaa viihtyisät yksityistilat eri kokoisille ryhmille.

Asiakastilaisuus yksityistilaisuutena SuperParkissa on vip-tason kokemus! Voit varata sisäaktiviteettipuiston yksityiskäyttöön puiston aukiolojen ulkopuolella tai vaikka koko päiväksi. Kysy lisää vaihtoehdoista.

Superpark Tammisto, Vantaa.

Ohjatut aktiviteetit

SuperParkissa jokainen ryhmä löytää itselleen mielekkään tavan liikkua, ikään tai kokoon katsomatta. Ohjatut aktiviteetit tarjoavat vaihtoehtoja jokaiseen makuun. SuperKisailut on vauhdikas ja leikkimielinen tiimikisailu, joissa tunnelma kohoaa kattoon kuin ilmapallo. SuperOlo liikuttaa työyhteisöä letkeällä tempolla, yhdessä viihtyen ja virkistyen. SuperTreeni tarjoaa aktiivisen hikitreenin, jossa jokainen voi haastaa itsensä kunnolla.

Lue lisää
IMG_8626

Makoisat tarjoilut

Mango-smoothie, kinkkubagelit, monipuoliset buffetit ja makoisat jälkiruoat…

Henkilökohtainen palvelu, tasokkaat tarjoilut aamiaisesta illalliseen sekä uniikki ympäristö takaavat, että tapahtumastasi tulee sekä onnistunut että unohtumaton. Toteutamme mielellämme myös yksilöllisiä toiveita.

Katso ryhmämyyntimenumme

 

ravintola robson'sin menu

 

Kiinnostuitko?

Voit jättää meille yhteydenottopyynnön koskien yrityksesi tilaisuutta. Otamme yhteyttä teihin pikinmiten.

  • Yhteystietoni

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.