Yhdessä kivaa SuperParkissa

SuperParkissa jokainen löytää oman, itselleen sopivan tavan liikkua. Monipuoliset aktiviteettipisteet mahdollistavat liikkumisen ikään ja kuntoon katsomatta. Viihteellinen liikunta ja elämyksellinen ympäristö antavat uutta tarmoa päivään ja nostattavat yhteishenkeä.

Lue lisää yrityspaketeistamme Jätä yhteydenottopyyntö

”Meillä oli mahtava SuperPark-päivä! Luento, kehonkoostumusmittaus ja kuntotesti olivat tarpeen ja herätteleviä. Tästä alkaa kuntoilu lisääntyä ja vuoden päästä tarkistetaan kehitys. Porukka sai päivästä inspiraatiota liikkumiseen ja terveellisempään ruokavalioon. Kiitos superpäivän järjestämisestä!” 
– Aki Heikkinen, toimitusjohtaja, Nastarakennus Oy –

frisbee-1

SUPERKISAILUT

Yhdessä kaikkia kannustaen

SuperKisailut on hyväntuulinen ja leikkimielinen tiimikisa, joka kohottaa tunnelman lisäksi myös ryhmänne yhteishenkeä. Ohjattu kisailu vie joukkueet kokeilemaan puiston eri lajeja ja ottamaan mittaa toisista joukkueista. Hymy huulilla totta kai! Oman joukkueen huima kannustus nostattaa kisailijoiden suoritukset huipputasolle!

SuperParkin ohjaaja vetää kisailuja, opastaa eri aktiviteeteilla ja tsemppaa joukkueita kisailujen aikana sekä suorittaa palkintojenjaon kisailujen jälkeen.

SuperKisailun kesto on 1,5 tuntia, jonka jälkeen voi jäädä vapaasti puistoon ottamaan revanssia ja kokeilemaan myös muita aktiviteettipisteitä. Kisailu sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille.

Hinta: 38 €/hlö SuperParkeissa Oulu, Vantaa ja Vuokatti
36 €/hlö SuperPark Turussa

Kiinnostuitko?

Voit jättää meille yhteydenottopyynnön koskien ohjattua aktiviteettia. Otamme yhteyttä teihin pikinmiten.

  • Yhteystietoni

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.