Yhdessä kivaa SuperParkissa

SuperParkissa jokainen löytää oman, itselleen sopivan tavan liikkua. Monipuoliset aktiviteettipisteet mahdollistavat liikkumisen ikään ja kuntoon katsomatta. Viihteellinen liikunta ja elämyksellinen ympäristö antavat uutta tarmoa päivään ja nostattavat yhteishenkeä.

Lue lisää yrityspaketeistamme Jätä yhteydenottopyyntö

”Meillä oli mahtava SuperPark-päivä! Luento, kehonkoostumusmittaus ja kuntotesti olivat tarpeen ja herätteleviä. Tästä alkaa kuntoilu lisääntyä ja vuoden päästä tarkistetaan kehitys. Porukka sai päivästä inspiraatiota liikkumiseen ja terveellisempään ruokavalioon. Kiitos superpäivän järjestämisestä!” 
– Aki Heikkinen, toimitusjohtaja, Nastarakennus Oy –

Superpark_Espoo-Photo_Ville_Vappula-3951-Hires

TEAM CHALLENGE

Yhteispeliä, luottamusta ja ongelmanratkaisua

Team Challenge koostuu yhteistoimintatehtävistä, joissa jokaisen ryhmäläisen panos on tärkeä. Ryhmäyttävät aktiviteettipisteet kehittävät työyhteisöjen erilaisia rooleja, lujittavat yhteispeliä ja luottamusta sekä parantavat ongelmanratkaisukykyä. 

Ryhmät suunnistavat SuperParkissa annettujen vihjeiden avulla ja ratkaisevat heille annettuja tehtäviä. Team Challenge toimii yritysryhmien lisäksi myös joukkueille, polttariporukoille ja muille ryhmille. 

Team Challenge -ohjelman kesto on 1,5 tuntia, jonka jälkeen voi jäädä vapaasti puistoon viihtymään. Ohjelma sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille.

Hinta: 27 €/hlö SuperParkeissa Oulu, Vantaa ja Vuokatti
25 €/hlö SuperPark Turussa

frisbee-1

SUPERKISAILUT

Yhdessä kaikkia kannustaen

SuperKisailut on hyväntuulinen ja leikkimielinen tiimikisa, joka kohottaa tunnelman lisäksi myös ryhmänne yhteishenkeä. Ohjattu kisailu vie joukkueet kokeilemaan puiston eri lajeja ja ottamaan mittaa toisista joukkueista. Hymy huulilla totta kai! Oman joukkueen huima kannustus nostattaa kisailijoiden suoritukset huipputasolle!

SuperParkin ohjaaja vetää kisailuja, opastaa eri aktiviteeteilla ja tsemppaa joukkueita kisailujen aikana sekä suorittaa palkintojenjaon kisailujen jälkeen.

SuperKisailun kesto on 1,5 tuntia, jonka jälkeen voi jäädä vapaasti puistoon ottamaan revanssia ja kokeilemaan myös muita aktiviteettipisteitä. Kisailu sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille.

Hinta: 38 €/hlö SuperParkeissa Oulu, Särkänniemi, Vantaa ja Vuokatti
36 €/hlö SuperPark Turussa

MG_3098

SUPEROLO

Leppoisasti yhdessä viihtyen

SuperOlo nostattaa ryhmänne yhteishenkeä ja antaa uutta puhtia työssäjaksamiseen. Tahattomia naurunpurskahduksia ja ilon kiljahduksia esiintyy suurella todennäköisyydellä.

SuperOlo harjoittaa muun muassa tasapainoa, kestävyyttä, kehonhallintaa ja lihaskuntoa – huomaamatta ja hauskasti. SuperParkin ohjaaja kuljettaa ryhmäänne ympäri puistoa kannustaen ja tunnelmaa nostattaen.

SuperOlo sopii kaiken kuntoisille, sillä jokainen voi liikkua oman fiiliksensä mukaan. SuperOlon kesto on 1 tunti, jonka jälkeen voi jäädä vapaasti puistoon viihtymään ja testaamaan aktiviteettipisteitä.

Hinta: 27 €/hlö SuperParkeissa Oulu, Särkänniemi, Vantaa ja Vuokatti
25 €/hlö SuperPark Turussa

024-Superpark-Jyvaskyla-9-2017-LOW-RES

SUPERTREENI 

Väkevä lihasharjoitus

SuperTreeni on tehokas intervallityyppinen kiertoharjoitus, jossa yhtä liikkeitä tehdään tietty määrä tai aika riippuen harjoituspisteestä. SuperTreeni kehittää kestävyyttä, voimaa, nopeutta, tasapainoa ja liikkuvuutta. Harjoituksessa hyödynnämme monipuolisesti treenaajien oman kehon painoa ja monipuolisia SuperParkin tiloja. Lopuksi vielä jäähdyttelemme treenissä kuumenneet lihakset.

SuperTreenin voi mukauttaa itselleen sopivalle tasolle helpotetuin liikkein tai harjoitustempoa muuttamalla. Harjoituksen kesto on 45 minuuttia, jonka jälkeen voi jäädä vapaasti puistoon viihtymään ja testaamaan aktiviteettipisteitä.

Hinta: 27 €/hlö SuperParkeissa Oulu, Särkänniemi, Vantaa ja Vuokatti
25 €/hlö SuperPark Turussa

Kiinnostuitko?

Voit jättää meille yhteydenottopyynnön koskien ohjattua aktiviteettia. Otamme yhteyttä teihin pikinmiten.

  • Yhteystietoni

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.