Usein kysytyt kysymykset

SuperCorner Tahko

Takaisin puiston sivulle

Mitkä maksutavat käyvät?

Meillä käy käteisen ja pankkikorttien lisäksi American Express, Diners Club, Mastercard, Visa ja Visa Electron. Maksuvälineeksi käyvät myös Smartum-, Virike– sekä Tyky-kuntosetelit, ePassi, Smartum-kortti, Ticket Duo -korttija EazyBreak. Huomioittehan, että edellämainitut ovat ainoastaan henkilökohtaiseen käyttöön.

 

Onko SuperCorneriin ikärajaa?

SuperCorner on avoin kaikenikäisille, mutta alle 7-vuotiaiden tulee olla aikuisen seurassa. 0-3-vuotiaat lapset pääsevät puistoon veloituksetta. Game Arenan monipuoliset peli- ja lajitestausalueet ovat kaikenikäisten mieleen. Myös perheiden pienimmille löytyy SuperParkista omat seikkailut.

Onko SuperCornerissa vaatesäilytystä?

Puiston aulasta löytyy vaatenaulakkoja ja lukollisia säilytyslokeroita. Lokerot lukitaan avaimella. Ulkovaatteet ja reput säilytetään kaapissa tai naulakossa. Ulkokengät jätetään puiston sisäpuolelle kenkäsäilytykseen tarkoitettuihin hyllyihin. Suosittelemme jättämään tavarat taskuista lokeroon ennen puistoon menoa. SuperPark ei vastaa alueella hävinneistä tai rikkoutuneista tavaroista.

Miten SuperCorneriin pitäisi pukeutua ja tarvitsenko omia varusteita?

Puistossa liikutaan sisäliikuntakengillä, tossuilla tai sukkasillaan – ei avojaloin. Huomaathan siis, että puistoon ei pääse paljain jaloin, joten otathan sukat mukaan. Peleihin, treeniin, seikkailuihin ja muuhun puiston aktiiviseen menoon kannattaa pukeutua mukaviin ja joustaviin vaatteisiin. Lajikokeiluihin ja muihin aktiviteetteihin tarvittavat välineet ovat lainattavissa puistossa. Kaikki välineet ovat lainassa pääsylipun hintaan.

Mitä sisäänpääsymaksuun kuuluu?

Sisäänpääsymaksulla kaikki SuperCornerin aktiviteetit ovat käytössä koko päivän. Puistoon kuuluu Seikkailualue, Game Arena sekä Freestyle Hall. Puistosta löytyvät tarvittavat välineet harrastamiseen ja ne saa lainaksi sisäänpääsyn hinnalla. Sisäänpääsyllä saa rannekkeen, jolla voi kulkea puiston porteista edestakaisin rajoituksetta koko päivän.

Mistä löydän ensiapupisteen?

Käännythän ensiaputilanteessa henkilökuntamme puoleen. Ensiapupiste sijaitsee puiston valvomossa trampoliinialueen läheisyydessä.

Entä jos nälkä tai jano yllättää?

Tahko Spa:n yhteydessä sijaitsevat ravintolat palvelevat saman katon alla. Puiston puolelle ei saa viedä ruokaa. Puistoon saa mukanaan viedä vesipullon, mutta ei muuta ruokaa tai juomaa.

Tutustu Tahko Spa:n ravintolatarjontaan!

Tarvitseeko minun maksaa sisäänpääsymaksu, jos olen menossa Tahko Span ravintoloihin?

Ei tarvitse. Ravintoloihin sekä Tahko Span yleisiin tiloihin pääset myös ilman sisäaktiviteettipuiston sisäänpääsymaksua. Huomaathan, että ravintolan ja kylpylähotelli Tahko Span tiloissa ei saa nauttia omia eväitä.

Entä omat lastenvaunut?

Sisällä liikutaan sisäkengissä tai sukkasillaan, joten ulkona käytettävien lastenvaunujen renkaat tulisi putsata hyvin ennen puistoon menoa. Pyydä Tahko Span lipunmyynnistä opastusta. Sieltä soitetaan puiston valvomoon ja tulemme avaamaan vaunujen tai pyörätuolin kanssa tuleville asiakkaille sivuoven esteetöntä sisäänpääsyä varten.

Onko SuperCorner Tahko somessa?

Todellakin! Tykkää meistä Facebookissa SuperCorner Tahko, seuraa meitä Instagramissa @sprprk ja tägillä #sprprk näet, mitä kaikkea SuperParkeissa ja SuperCornereissa tapahtuu ympäri maan! Hullunhauskaa arkea ja muuta voi seurata myös SnapChatissa nimimerkillä @supercornertahko. Tavoitat meidät myös YouTubesta nimellä SuperPark Finland. – NÄHDÄÄN SOMESSA!

Saako puistossa kuvata?

SuperCornerissa saa valokuvata. On kuitenkin hyvä muistaa muiden kävijöiden yksityisyys. Huippua, jos jaat parhaat otoksesi hastagillamme #SPRPRK!

Vakuuttaako SuperCorner puistossa liikkujat?

SuperCornerissa jokainen liikkuu omalla vastuullaan. Laite- ja rakennevioista johtuvissa tapauksissa laitevalmistaja on velvollinen korvaamaan asiakkaalle koituvat vahingot.

Mistä voin tiedustella kadonneita tavaroita?

Kadonneita tavaroita voi tiedustella SuperCornerin infosta sähköpostitse: info.tahko@supercorner.fi

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.