Usein kysytyt kysymykset

SuperPark Turku

takaisin puiston sivulle

Voinko maksaa lipun liikuntaseteleillä?

Kyllä voit! Meillä käy maksuvälineeksi: Smartum-, Virike– sekä Tyky-kuntosetelit. Myös ePassi, Tyky-Online, Smartum-saldo sekä Edenredin Virike-kortti käyvät maksuvälineinä.
Huomioittehan, että edellämainitut ovat ainoastaan henkilökohtaiseen käyttöön ja niillä voi maksaa vain paikanpäällä.

Onko SuperParkiin ikärajaa?

SuperPark on avoin kaikenikäisille, mutta alle 7-vuotiaiden tulee olla aikuisen seurassa. Alle 3-vuotiaat lapset pääsevät puistoon veloituksetta. Game Arenan monipuoliset peli- ja lajitestausalueet ovat kaikenikäisten mieleen. Myös perheiden pienimmille löytyy SuperParkista omat seikkailut.

Onko SuperParkissa vaatesäilytystä?

Puiston aulasta löytyy vaatenaulakkoja ja lukollisia säilytyslokeroita. Lokerot lukitaan omalla päivärannekkeella. Ulkovaatteet ja reput säilytetään kaapissa tai naulakossa. Ulkokengät jätetään puiston sisäpuolelle kenkäsäilytykseen tarkoitettuihin hyllyihin. Suosittelemme jättämään tavarat taskuista lokeroon ennen puistoon menoa. SuperPark ei vastaa alueella hävinneistä tai rikkoutuneista tavaroista.

Miten SuperParkiin pitäisi pukeutua ja tarvitsenko omia varusteita?

Puistossa liikutaan sisäliikuntakengillä, tossuilla tai sukkasillaan – ei avojaloin. Huomaathan siis, että puistoon ei pääse paljain jaloin, joten otathan sukat mukaan. SuperPark-sukkia voi myös ostaa lipunmyynnistä. Peleihin, treeniin, seikkailuihin ja muuhun puiston aktiiviseen menoon kannattaa pukeutua mukaviin ja joustaviin vaatteisiin. Lajikokeiluihin ja muihin aktiviteetteihin tarvittavat välineet ovat lainattavissa puistossa. Freestyle Hallista voi lainata skeittilautoja, scootteja, kypäriä ja suojia. Kaikki välineet ovat lainassa pääsylipun hintaan. Puistoon voi halutessaan ottaa myös omia välineitä mukaan, kuten kypärän tai scootin, kunhan välineet ovat ehjiä ja puhtaita.

Mitä sisäänpääsymaksuun kuuluu?

Sisäänpääsymaksulla kaikki SuperParkin aktiviteetit ovat käytössä valitsemasi rannekkeen mukaan. (2h, 4h tai koko päivä) Puistoon kuuluu Seikkailualue, Game Arena sekä Freestyle Hall. Puistosta löytyvät tarvittavat välineet ja suojat harrastamiseen ja ne saa lainaksi sisäänpääsyn hinnalla. Sisäänpääsyllä saa rannekkeen, jolla voi kulkea puiston porteista edestakaisin rajoituksetta valitsemasi rannekevaihtoehdon mukaan.

Tarvitseeko aikuisen maksaa sisäänpääsymaksu? Entä jos olen menossa vain Caribian ravintoloihin?

Puiston aktiviteetit soveltuvat koko perheelle sekä kaiken ikäisille. Tarjolla on kolme rannekevaihtoehtoa: 2 tunnin, 4 tunnin ja koko päivän aktiivirannekkeet oikeuttavat pääsyn kaikkiin puiston aktiviteetteihin tarjoten iloa ja liikettä niin lapselle, nuorelle kuin aikuisellekin. Pelejä, leikkejä ja temppuja juuri niin paljon kuin kulloisellakin käynnillä mieli tekee tai aika sallii. Osta uusia lipputuotteita heti verkkokaupasta ja säästä 2€/ranneke. Osallistuminen aktiviteetteihin edellyttää myös vanhemmalta maksullista aktiiviranneketta.

Lapsen (alle 8v.) valvomiseen on tarjolla myös maksuton valvojaranneke. Rannekkeella huoltaja pääsee sisälle puistoon seuraamaan lapsensa liikunnallista ilonpitoa.  Yhtä rannekkeen lunastanutta lasta voi veloituksetta valvoa yksi täysi-ikäinen huoltaja. Alle 3-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi puistoon.

Jos et halua lasten ja perheen kanssa pitämään hauskaa yhdessä, niin Caribian ravintolat ovat vapaasti käytettävissä. Ravintoloihin sekä kylpylähotelli Caribian yleisiin tiloihin pääset myös ilman sisäaktiviteettipuiston sisäänpääsymaksua. Huomaathan, että ravintolan ja kylpylähotelli Caribian tiloissa ei saa nauttia omia eväitä.

Entä jos nälkä tai jano yllättää?

Holiday Club Caribian ravintolat palvelevat saman katon alla. Caribian ravintoloita ovat O’learys, Classic Pizza, Hesburger ja Terrace. Myös R-kioski palvelee saman katon alla. Puiston puolelle ei saa viedä ruokaa. Puistoon saa mukanaan viedä vesipullon, mutta ei muuta ruokaa tai juomaa. Tutustu Caribian ravintolatarjontaan ja katso ravintoloiden aukioloajat tästä!

Mistä löydän ensiapupisteen?

Käännythän ensiaputilanteessa henkilökuntamme puoleen. Ensiapupiste sijaitsee puiston valvomossa trampoliinialueen läheisyydessä.

Entä omat lastenvaunut, lastenhoitohuone tai mikro?

SuperPark Turku sisäaktiviteettipuistoon saa tuoda omat lastenrattaat. Sisällä liikutaan sisäkengissä tai sukkasillaan, joten puhdistathan huolellisesti ulkona käytettävien lastenvaunujen renkaat. Wc-tiloista löytyy hoitopöytä. Alakerran Hesburgerin yhteydessä on mikro, jossa voi lämmittää vauvanruokia. Huom! Mikro ei ole tarkoitettu omien eväiden lämmittämiseen eikä ravintolassa saa nauttia omia eväitä.

Onko SuperPark Turku somessa?

Todellakin! Tykkää meistä Facebookissa SuperPark Turku, seuraa meitä Instagramissa @superparkturku ja @sprprk sekä tägillä #sprprk näet, mitä kaikkea SuperParkeissa tapahtuu ympäri maan! Hullunhauskaa arkea ja muuta voi seurata myös SnapChatissa nimimerkillä @superparturku. Tavoitat meidät myös YouTubesta nimellä SuperPark Finland sekä TikTokista löydät meidät käyttäjältä @sprprk – NÄHDÄÄN SOMESSA!

 

Saako puistossa kuvata?

SuperParkissa saa valokuvata. On kuitenkin hyvä muistaa muiden kävijöiden yksityisyys. Huippua, jos jaat parhaat otoksesi hastagillamme #SPRPRK

SuperPark Turun ohjatut kurssit?

Puistossa järjestetään ohjattuja kursseja. Kurssien aikataulut löytyvät ryhmäsivuilta. Kurssit saattavat vaikuttaa osittain Scootti- ja skeittiparkkin sekä trampoliini & freestyle-alueen käyttöön.

Vakuuttaako SuperPark puistossa liikkujat?

SuperParkissa jokainen liikkuu omalla vastuullaan. Laite- ja rakennevioista johtuvissa tapauksissa laitevalmistaja on velvollinen korvaamaan asiakkaalle koituvat vahingot.

Miten pääsen Turun SuperParkiin?

SuperPark Turku sijaitsee kylpylähotelli Holiday Club Caribian kanssa saman katon. Osoite on Kongressikuja 1, 20540, Turku. Näillä Turun busseilla pääset SuperParkiin: 50, 51, 53, 54, 220, (yölinja 36). Autolla: SuperPark Turku sijaitsee kylpylähotelli Holiday Club Caribian kanssa saman katon alla ja hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin tien varrella, noin 2 km Turun keskustasta. SuperParkin ja Holiday Clubin edestä löytyy maksullisia parkkipaikkoja. Junat: lähimmät juna-asemat: Kupittaa (2 km) ja Turun Rautatieasema (3 km). Satama ja laivat: Turun Satamasta on matkaa SuperPark Turkuun noin 6 km.

Tarvitseeko SuperParkiin täyttää esitietolomakkeita?

SuperParkiin saapuessa ei tarvitse täyttää lomakkeita.

Mistä voin tiedustella kadonneita tavaroita?

Alle viikko sitten kadonneita tavaroita voi tiedustella SuperParkin infosta sähköpostitse: info.turku@superpark.fi

Kaikki löytötavarat toimitetaan viimeistään kahden viikon kuluessa Suomen Löytötavarapalveluille.

Suomen Löytötavarapalvelu – Turku

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.

 

Haluaisitko saada meiltä uutisia ajankohtaisista eduista ja tapahtumista?