Usein kysytyt kysymykset

SuperPark Vantaa

Takaisin puiston sivulle

Liput ja maksu

 

Millaisia lippuja teillä on? ⇑

Meiltä löytyy yksittäisiä lippuja kahdeksi tunniksi, neljäksi tunniksi sekä koko päiväksi. Lisäksi meillä on erilaisia lippuja, jos olet tulossa puistoon esimerkiksi perheen kanssa tai haluat käydä meillä säännöllisesti liikkumassa. Voit ostaa lippuja myös lahjaksi tai perinteisen lahjakortin. Lisätietoja löydät verkkokaupastamme.

 

Minulla on arkilippu, voinko käyttää sen viikonloppuna tai loma-aikoina? ⇑

Kyllä, arkilipun voi korottaa viikonloppuna ja loma-aikoina käyväksi maksamalla kassallamme 2 €/lippu.

 

Voinko maksaa lipun liikuntaseteleillä?

Kyllä voit! Meillä käy maksuvälineeksi Smartum-, Virike– sekä Tyky-kuntosetelit. Myös ePassi, Smartum-saldo, EazyBreak sekä Edenredin Virike-kortti käyvät maksuvälineinä. Huomioithan, että edellämainitut ovat ainoastaan henkilökohtaiseen käyttöön.

 

Mitä sisäänpääsymaksuun kuuluu? ⇑

Puiston aktiviteetit ja välineet, meillä ei tarvita poletteja tai ylimääräisiä maksuja peleihin tai muihin.  Puistorannekkeella voi kulkea puiston porteista edestakaisin.

Paikkoja ei tarvitse varata etukäteen.

 

Onko sisäaktiviteettipuistoon ikärajaa? ⇑

SuperPark on kaikenikäisille, mutta alle 7-vuotiaiden tulee olla aikuisen seurassa. 0-2-vuotiaat pääsevät puistoon ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa. Lisätietoja löydät verkkokaupastamme.

Alle 18-vuotiailta freestyle-hyppyristä hyppiviltä edellytetään huoltajan lupaa (huoltaja voi antaa luvan paikan päällä tai lapsi voi omalla puhelimellaan soittaa huoltajalle ja antaa henkilökuntamme puhua huoltajan kanssa. Lupa-asiat hoidetaan lipunmyynnissä, josta saa hyppylupaleiman).

 

Minulla on avustettava mukanani, pitääkö minun silti maksaa sisäänpääsy? ⇑

Meillä täysi-ikäinen avustaja pääsee liikuntarajoitteisen tai muutoin apua tarvitsevan lipun lunastaneen henkilön kanssa puistoon veloituksetta Valvojarannekkeella avustamaan liikkumisessa (1 täysi-ikäinen avustaja per lipun lunastanut avustettava).
Huomioithan, että aktiviteetteihin osallistuminen vaatii myös avustajalta aktiivirannekkeen.

Välineet ja säilytys

 

Miten SuperParkiin pitäisi pukeutua ja tarvitsenko omia varusteita? ⇑

Puistossa liikutaan sukkasillaan, sisäliikuntakengillä tai tossuilla – ei avojaloin. Huomaathan siis, että puistoon ei pääse paljain jaloin, joten otathan sukat mukaan. SuperPark-sukkia voi myös ostaa lipunmyynnistä. Peleihin, treeniin, seikkailuihin ja muuhun puiston aktiiviseen menoon kannattaa pukeutua mukaviin ja joustaviin vaatteisiin.

Lajikokeiluihin ja muihin aktiviteetteihin tarvittavat välineet ovat lainattavissa puistossa.
Puistoon voi halutessaan ottaa myös omia välineitä mukaan, kuten kypärän tai scootin, kunhan välineet ovat ehjiä ja puhtaita. Huomioittehan, että tramppascootteja ei puistossamme saa turvallisuussyistä käyttää.

 

Onko puistossa vaatesäilytystä? ⇑

SuperPark Vantaan aulasta löytyy vaatenaulakoita ja lukollisia säilytyslokeroita. Ulkovaatteet ja reput/laukut säilytetään kaapissa tai naulakossa. Ulkokengät jätetään puiston sisäpuolelle kenkäsäilytykseen tarkoitettuihin hyllyihin tai omaan lokeroon. Suosittelemme jättämään tavarat taskuista lokeroon ennen puistoon menoa. SuperPark ei vastaa alueella hävinneistä tai rikkoutuneista tavaroista.

 

Mistä voin tiedustella kadonneita tavaroita? ⇑

Kadonneita tavaroita voi tiedustella SuperPark Vantaan infosta sähköpostitse info.vantaa@superpark.fi

SYNTTÄRIT

 

Voiko SuperParkissa järjestää synttäreitä?

Totta kai! Meillä on valmiita synttäripaketteja tai voit tulla juhlimaan omatoimisemmin ottamalla puistoliput ja käymällä ravintolassamme herkuttelemassa.
Tietoa synttäripaketeistamme löytyy verkkosivuiltamme, josta voit tehdä varauksen: https://superpark.fi/supersynttarit/

SOME JA PUISTOSSA KUVAAMINEN

 

Onko SuperPark Vantaa somessa? ⇑

Kyllä! Tykkää meistä Facebookissa SuperPark Vantaa, seuraa meitä TikTokissa @sprprk ja Instagramissa @sprprkvantaa ja #sprprk. Löydät meidät myös YouTubesta nimellä SuperPark Finland.

Somessa nähdään!

 

Saako puistossa kuvata? ⇑

SuperParkissa saa valo- ja videokuvata. On kuitenkin hyvä muistaa muiden kävijöiden yksityisyys. Parhaat otokset voi ladata myös puiston Facebook-sivuille tai muuhun someen käyttämällä #sprprk – tunnistetta.

Sijainti ja saapuminen

 

Missä SuperPark Vantaa sijaitsee? ⇑

Puistomme sijaitsee Vantaan Tammistossa.
SuperPark Vantaan osoite on Tammiston kauppatie 13 01510 Vantaa.

 

Miten pääsen Vantaan SuperParkiin autolla? ⇑

SuperPark Vantaa sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, suurten väylien läheisyydessä (Kehä III, Tuusulanväylä, Kehä I). Maksuttomia parkkipaikkoja SuperParkin pihalta löytyy noin 300 kpl. Etäisyys Tikkurilasta 5,5 km, matka-aika autolla n. 15 min. Etäisyys Helsingistä 14 km, matka-aika autolla n. 30 min.

 

Miten pääsen Vantaan SuperParkiin julkisilla? ⇑

Lähimmät juna-asemat: Malmi (5 km), Aviapolis (2,6 km), Tikkurila (7,5 km). Näillä busseilla pääset Vantaan SuperParkiin: 561, 571 ja 600.
Bussit Tikkurilasta, matka-aika bussilla n. 30 min. Tammiston kauppatien pysäkille (n. 900 m): 571 (lähtö Tikkurilan matkakeskuksesta).
Bussit Helsingistä, matka-aika bussilla n. 30–50 min. Tammistontien pysäkille (n. 0,1 km): 561 (lähtö Itäkeskuksesta). Koetilankadun pysäkille (n. 0,9 km): 600 (lähtö Rautatientorilta).

Ravintola ja puiston tiloissa ruokailu

 

Entä jos nälkä tai jano yllättää? ⇑

Sisäaktiviteettipuiston yhteydessä sijaitsevasta ravintolastamme saa maittavia ruokia, virvokkeita sekä muita kahvilatuotteita. Herkulliset grilliannokset vievät kielen mennessään!
Puiston puolelle ei saa viedä ruokaa. Omia eväitä voi nauttia aulassa lokeroilla. Puistoon saa viedä muovisen, korkillisen juomapullon.

 

Mitkä ovat ravintolan aukioloajat? ⇑

Ravintolamme aukioloajat voi tarkistaa etusivultamme.

Pääsääntöisesti kahvilan puoli on avoinna puiston aukioloaikojen mukaan. Keittiö avautuu useimmiten tunti puiston avaamisen jälkeen ja sulkeutuu tuntia ennen puiston sulkeutumista.

 

Tarvitseeko minun maksaa sisäänpääsymaksu, jos olen menossa ravintolaanne? ⇑

Ei tarvitse. Ravintolaamme pääset myös ilman sisäaktiviteettipuiston sisäänpääsymaksua. Voit pistäytyä kahvilla tai syömässä. Huomaathan, että ravintolan tiloissa ei saa nauttia omia eväitä.

Ensiapu ja tapaturmat

 

Mistä löydän ensiapupisteen? ⇑

Käännythän ensiaputilanteessa henkilökuntamme puoleen. Ensiapupisteet sijaitsevat lipunmyynnissä sekä trampoliinialueella Freestyle Hallissa.

 

Vakuuttaako SuperPark puistossa liikkujat? ⇑

SuperParkissa jokainen liikkuu omalla vastuullaan. Laite- ja rakennevioista johtuvissa tapauksissa laitevalmistaja on velvollinen korvaamaan asiakkaalle koituvat vahingot.

Jäikö jokin mietityttämään? Ota meihin yhteyttä info.vantaa@superpark.fi

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.

 

Haluaisitko saada meiltä uutisia ajankohtaisista eduista ja tapahtumista?