Usein kysytyt kysymykset

SuperPark Vantaa

Takaisin puiston sivulle

Voinko maksaa lipun liikuntaseteleillä?

Kyllä voit! Meillä käy maksuvälineeksi Smartum-, Virike– sekä Tyky-kuntosetelit. Myös ePassi, Smartum-saldo, EazyBreak sekä Edenredin Virike-kortti käyvät maksuvälineinä. Huomioithan, että edellämainitut ovat ainoastaan henkilökohtaiseen käyttöön.

Onko sisäaktiviteettipuistoon ikärajaa?

SuperPark on avoin kaikenikäisille, mutta alle 7-vuotiaiden tulee olla aikuisen seurassa. 0-2-vuotiaat pääsevät puistoon ilmaiseksi maksavan aikuisen seurassa. Game Arenan monipuoliset peli- ja lajitestausalueet ovat kaikenikäisten mieleen. Myös perheiden pienimmille löytyy SuperParkista omat seikkailut. Alle 18-vuotiailta freestyle-hyppyristä hyppiviltä edellytetään huoltajan lupaa (huoltaja voi antaa luvan paikan päällä tai lapsi voi omalla puhelimellaan soittaa huoltajalle ja antaa henkilökuntamme puhua huoltajan kanssa. Lupa-asiat hoidetaan lipunmyynnissä, josta saa hyppylupaleiman).

Mitkä ovat ravintola  aukioloajat?

Ravintolamme aukioloajat voi tarkistaa etusivultamme

Tarvitseeko minun maksaa sisäänpääsymaksu, jos olen menossa ravintolaanne?

Ei tarvitse. Ravintolaamme pääset myös ilman sisäaktiviteettipuiston sisäänpääsymaksua. Voit pistäytyä kahvilla tai syömässä. Huomaathan, että ravintolan tiloissa ei saa nauttia omia eväitä.

Onko freestylehyppyri aina auki?

Hyppyri avataan aina puisto-ohjaajan toimesta takaaksemme turvallisen ympäristön trampoliini-alueella. Aina kun hyppyri on auki, on lähin trampoliini suljettuna. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat freestylehyppyriin SuperParkin hyppyluvan. Hyppyluvan voi hoitaa myös infopisteen työntekijöiden kanssa puhelimitse.

Onko sisäaktiviteettipuistossa vaatesäilytystä?

SuperPark Vantaan aulasta löytyy vaatenaulakoita ja lukollisia säilytyslokeroita. Ulkovaatteet ja reput säilytetään kaapissa tai naulakossa. Ulkokengät jätetään puiston sisäpuolelle kenkäsäilytykseen tarkoitettuihin hyllyihin tai omaan lokeroon. Suosittelemme jättämään tavarat taskuista lokeroon ennen puistoon menoa. SuperPark ei vastaa alueella hävinneistä tai rikkoutuneista tavaroista.

Miten SuperParkiin pitäisi pukeutua ja tarvitsenko omia varusteita?

Puistossa liikutaan sisäliikuntakengillä, tossuilla tai sukkasillaan – ei avojaloin. Huomaathan siis, että puistoon ei pääse paljain jaloin, joten otathan sukat mukaan. SuperPark-sukkia voi myös ostaa lipunmyynnistä. Peleihin, treeniin, seikkailuihin ja muuhun puiston aktiiviseen menoon kannattaa pukeutua mukaviin ja joustaviin vaatteisiin. Lajikokeiluihin ja muihin aktiviteetteihin tarvittavat välineet ovat lainattavissa puistossa. Freestyle Hallista voi lainata skeittilautoja, scootteja, kypäriä ja suojia. Kaikki välineet ovat lainassa pääsylipun hintaan. Puistoon voi halutessaan ottaa myös omia välineitä mukaan, kuten kypärän tai scootin, kunhan välineet ovat ehjiä ja puhtaita. Huomioittehan, että tramppascootteja ei puistossamme saa turvallisuussyistä käyttää.

Mitä sisäänpääsymaksuun kuuluu?

Sisäänpääsymaksulla kaikki SuperPark-sisäaktiviteettipuiston aktiviteetit ovat käytössä. Puistoon kuuluu Seikkailualue, Game Arena sekä Freestyle Hall. Puistosta löytyvät tarvittavat välineet ja suojat harrastamiseen ja ne saa lainaksi sisäänpääsyn hinnalla. Sisäänpääsyllä saa rannekkeen, jolla voi kulkea puiston porteista edestakaisin.

Paikkoja ei tarvitse varata etukäteen.

Mistä löydän ensiapupisteen?

Käännythän ensiaputilanteessa henkilökuntamme puoleen. Ensiapupisteet sijaitsevat lipunmyynnissä sekä trampoliinialueella Freestyle Hallissa.

Entä jos nälkä tai jano yllättää?

Sisäaktiviteettipuiston yhteydessä sijaitsevasta ravintolastamme saa maittavia ruokia, virvokkeita sekä muita kahvilatuotteita. Herkulliset grilliannokset vievät kielen mennessään!
Puiston puolelle ei saa viedä ruokaa. Omia eväitä voi nauttia aulassa lokeroilla. Puistoon saa viedä muovisen, korkillisen juomapullon.

Onko SuperPark Vantaa somessa?

Kyllä! Tykkää meistä Facebookissa SuperPark Vantaa ja seuraa meitä Instagramissa @sprprk ja #sprprk. Tavoitat meidät myös YouTubesta nimellä SuperPark Finland. Somessa nähdään!

Saako puistossa kuvata?

SuperParkissa saa valo- ja videokuvata. On kuitenkin hyvä muistaa muiden kävijöiden yksityisyys. Parhaat otokset voi ladata myös puiston Facebook-sivuille tai muuhun someen käyttämällä #sprprk – tunnistetta.

Vakuuttaako SuperPark puistossa liikkujat?

SuperParkissa jokainen liikkuu omalla vastuullaan. Laite- ja rakennevioista johtuvissa tapauksissa laitevalmistaja on velvollinen korvaamaan asiakkaalle koituvat vahingot.

Mistä voin tiedustella kadonneita tavaroita?

Kadonneita tavaroita voi tiedustella SuperPark Vantaan infosta sähköpostitse info.vantaa@superpark.fi.

Miten pääsen Vantaan SuperParkiin autolla?

SuperPark Vantaa sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, suurten väylien läheisyydessä (Kehä III, Tuusulanväylä, Kehä I). Maksuttomia parkkipaikkoja SuperParkin pihalta löytyy noin 300 kpl. Etäisyys Tikkurilasta 5,5 km, matka-aika autolla n. 15 min. Etäisyys Helsingistä 14 km, matka-aika autolla n. 30 min .

Miten pääsen Vantaan SuperParkiin julkisilla?

Lähimmät juna-asemat: Malmi (5 km), Aviapolis (2,6 km), Tikkurila (7,5 km). Näillä busseilla pääset Vantaan SuperParkiin: 561, 571 ja 600.
Bussit Tikkurilasta, matka-aika bussilla n. 30 min. Tammiston kauppatien pysäkille (n. 900 m): 571 (lähtö Tikkurilan matkakeskuksesta).
Bussit Helsingistä, matka-aika bussilla n. 30–60 min. Tammistontien pysäkille (n. 0,1 km): 561 (lähtö Itäkeskuksesta). Koetilankadun pysäkille (n. 0,9 km): 600 (lähtö Rautatientorilta).

Minulla on avustettava mukanani, pitääkö minun silti maksaa sisäänpääsy?

Ei. Avustajat pääsevät SuperParkkeihin veloituksetta.

Tarvitseeko SuperParkiin täyttää esitietolomakkeita?

SuperParkiin saapuessa ei tarvitse täyttää mitään lomakkeita. Ainoastaan hyppylupa on sellainen, joka alle 18-vuotiaalla pitää olla vanhemman allekirjoittama, mikäli haluaa hypätä Freestyle-hyppyristä skeitillä / scootilla / rullaluistimilla / BMX-pyörällä. Lupalapun saat lipunmyynnistä ja ensimmäisellä kerralla henkilökunta varmistaa luvan suoraan huoltajalta. Luvan voi myöntää myös puhelimitse. Huomaathan, että allekirjoitettu lupalappu ei kuitenkaan ole tae siitä, että hyppyristä pääsee hyppäämään. SuperParkin henkilökunta tarkistaa hyppäämään haluavien taidot ennen hyppyä, että ne ovat hyppäämiseen vaaditulla tasolla.

 

 

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.

 

Haluaisitko saada meiltä uutisia ajankohtaisista eduista ja tapahtumista?