Usein kysytyt kysymykset

SuperPark Vuokatti

Takaisin puiston sivulle

Mitkä maksutavat käyvät?

Meillä käy käteisen ja pankkikorttien lisäksi Diners Club, Mastercard, Visa ja Visa Electron. Maksuvälineeksi käyvät myös Smartum-, Virike– sekä Tyky-kuntosetelit, ePassi, Tyky-Online ja -kortti, Smartum-saldo, -mobiili ja -kortti, EazyBreaksekä Edenredin Virike-kortti. Huomioittehan, että edellämainitut ovat ainoastaan henkilökohtaiseen käyttöön.

Onko SuperParkiin ikärajaa?

SuperPark on avoin kaikenikäisille, mutta alle 7-vuotiaiden tulee olla aikuisen seurassa. 0-3-vuotiaat lapset pääsevät puistoon veloituksetta. Game Arenan monipuoliset peli- ja lajitestausalueet ovat kaikenikäisten mieleen. Myös perheiden pienimmille löytyy SuperParkista omat seikkailut. Ikäraja Forge-kuntosalille on 15 -vuotta. Alle 18-vuotiailta freestyle-hyppyristä hyppiviltä edellytetään vanhempien lupalappua.

 

Onko SuperParkissa vaatesäilytystä?

Puiston aulasta löytyy lukollisia säilytyslokeroita. Avaimelliseen lukolliseen säilytyslokeroon saa avaimen lipunmyynnistä. Ulkovaatteet ja reput säilytetään kaapissa tai naulakossa. Ulkokengät jätetään lokerikoille. Suosittelemme jättämään tavarat taskuista lokeroon ennen puistoon menoa. SuperPark ei vastaa alueella hävinneistä tai rikkoutuneista tavaroista.

Miten SuperParkiin pitäisi pukeutua ja tarvitsenko omia varusteita?

Puistossa liikutaan sisäliikuntakengillä, tossuilla tai sukkasillaan – ei avojaloin. Huomaathan siis, että puistoon ei pääse paljain jaloin, joten otathan sukat mukaan. SuperPark-sukkia voi myös ostaa lipunmyynnistä. Peleihin, treeniin, seikkailuihin ja muuhun puiston aktiiviseen menoon kannattaa pukeutua mukaviin ja joustaviin vaatteisiin. Lajikokeiluihin ja muihin aktiviteetteihin tarvittavat välineet ovat lainattavissa puistossa. Freestyle Hallista voi lainata skeittilautoja, scootteja ja kypäriä. Kaikki välineet ovat lainassa pääsylipun hintaan. Puistoon voi halutessaan ottaa myös omia välineitä mukaan, kuten kypärän tai scootin, kunhan välineet ovat ehjiä ja puhtaita.

Mitä sisäänpääsymaksuun kuuluu?

Sisäänpääsymaksulla kaikki SuperParkin aktiviteetit ovat käytössä valitsemasi rannekkeen mukaan. (2h, 4h tai koko päivä) Puistoon kuuluu Seikkailualue, Game Arena sekä Freestyle Hall. Puistosta löytyvät tarvittavat välineet ja suojat harrastamiseen ja ne saa lainaksi sisäänpääsyn hinnalla. Sisäänpääsyllä saa rannekkeen, jolla voi kulkea puiston porteista edestakaisin rajoituksetta valitsemasi rannekevaihtoehdon mukaan. Sisäänpääsymaksuun kuuluu yli 15 -vuotiailla myös Forge-kuntosalin käyttö. Megazone, VR-huone sekä Pakohuone ovat erillishintaan.

 

Mistä löydän ensiapupisteen?

Käännythän ensiaputilanteessa henkilökuntamme puoleen. Ensiapupisteet sijaitsevat lipunmyynnissä sekä trampoliinialueella Freestyle Hallissa.

Entä jos nälkä tai jano yllättää?

SuperParkin yhteydessä sijaitseva kahvio on avoinna joka päivä josta saat virvokkeita ja muita kahvilatuotteita. Puiston puolelle ei saa viedä ruokaa. Omia eväitä voi nauttia aulassa. Puistoon saa mukanaan viedä vesipullon, mutta ei muuta ruokaa tai juomaa.

Entä omat lastenvaunut, lastenhoitohuone tai mikro?

Sisällä liikutaan sisäkengissä tai sukkasillaan, joten ulkona käytettävien lastenvaunujen renkaat tulisi puhdistaa hyvin ennen puistoon menoa. Puiston wc-tiloista löytyy hoitopöytä sekä korokejakkaroita. Pottia on useimmissa wc-tiloissa. Kahvilassa on mikro, jossa voi lämmittää vauvanruokia.

Onko SuperPark Vuokatti somessa?

Todellakin! Tykkää meistä Facebookissa SuperPark Vuokatti, seuraa meitä Instagramissa @superparkvuokatti ja tägillä #superparkvuokatti ja #sprprk näet, mitä kaikkea SuperParkeissa tapahtuu ympäri maan! Hullunhauskaa arkea ja muuta voi seurata myös SnapChatissa nimimerkillä @sprprkvuokatti. Tavoitat meidät myös YouTubesta nimellä SuperPark Finland. – NÄHDÄÄN SOMESSA!

Saako puistossa kuvata?

SuperParkissa saa valokuvata. On kuitenkin hyvä muistaa muiden kävijöiden yksityisyys. Huippua, jos jaat parhaat otoksesi hastagillamme #SPRPRK!

Vakuuttaako SuperPark puistossa liikkujat?

SuperParkissa jokainen liikkuu omalla vastuullaan. Laite- ja rakennevioista johtuvissa tapauksissa laitevalmistaja on velvollinen korvaamaan asiakkaalle koituvat vahingot.

Mistä voin tiedustella kadonneita tavaroita?

Kadonneita tavaroita voi tiedustella SuperParkin infosta sähköpostitse: info.vuokatti@superpark.fi

Tarvitseeko SuperParkiin täyttää esitietolomakkeita?

SuperParkiin saapuessa ei tarvitse täyttää mitään lomakkeita. Ainoastaan hyppylupa on sellainen, joka alle 18-vuotiaalla pitää olla vanhemman allekirjoittama, mikäli haluaa hypätä Freestyle-hyppyristä skeitillä / scootilla / rullaluistimilla / BMX-pyörällä. Huomaathan, että allekirjoitettu lupalappu ei kuitenkaan ole tae siitä, että hyppyristä pääsee hyppäämään. SuperParkin henkilökunta tarkistaa hyppäämään haluavien taidot ennen hyppyä, että ne ovat hyppäämiseen vaaditulla tasolla. Tulostettavan lupalapun löydät Liput ja aukiolot – välilehdeltä.

Minulla on avustettava mukanani, pitääkö minun silti maksaa päivälipusta?

Ei. Avustajat pääsevät SuperParkkeihin veloituksetta.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.

 

Haluaisitko saada meiltä uutisia ajankohtaisista eduista ja tapahtumista?