SuperSynttärit

SuperPark on erikoistunut lasten ja nuorten liikunnallisiin syntymäpäiväjuhliin. Synttärimme tarjoavat parasta kaikille: Sankari saa ikimuistoiset juhlat, vieraat viihtyvät ja aikuiset voivat ottaa iisimmin.

Varaa heti

Vuoden paras
päivä

Tavoitteenamme on, että syntymäpäivä on lapsen ja nuoren vuoden paras päivä. Siksi SuperSynttärit ovat kuin omille lapsillemme järjestetyt syntymäpäiväjuhlat.

Tee varaus
bd-5

Ikimuistoiset superjuhlat

SuperPark tekee lasten syntymäpäivistä ainutlaatuiset. Meillä sankarista tulee SuperSankari eikä juhlista puutu hauskanpitoa tai herkkuja. Kaiken kruunaa monipuolinen sisäaktiviteettipuisto, jossa jokainen lapsi saa toteuttaa itseään liikunnallisesti. Eikä sovi unohtaa, että kaikki käy helposti ja vaivatta myös aikuisten näkökulmasta.

Hinnat vaihtelevat valitun puiston, viikonpäivän ja tarjoiluvaihtoehdon mukaan – alkaen 23€/henkilö. Tarkempi erittely hinnoista löytyy varausjärjestelmästä.

Tutustu ja varaa

Onnistuneen juhlapäivän ainekset

Monipuolinen aktiviteettipuisto tarjoaa täysin uniikin ohjelmanumeron, mutta myös kaiken muun, mitä syntymäpäivien onnistuminen edellyttää.

Sisäänpääsy

SuperParkiin koko päiväksi.

Oma synttärihuone

vain Sinua ja vieraitasi varten.

Juhlaherkut

valintasi mukaan.

Mitä tulee ottaa huomioon?

Lataa opas onnistuneiden SuperSynttäreiden järjestämiseksi. Voit ladata myös vieraille lähetettävät kutsupohjat.

Lataa opas Lataa synttärikutsut

Maistuvat synttäriherkut toiveiden mukaan

Robson’s -ravintolan palveleva henkilökunta ja maukkaat synttärimenut kruunaavat päivän. Kun tilaus jätetään etukäteen varauksen yhteydessä, odottavat herkut seuruetta valmiina varaamassanne synttärihuoneessa.

Supereimmat synttärit ikinä!

Minimoi aikaa vievät järjestelyt ja järjestä lapsellesi SuperParkin SuperSynttärit

Tee varaus!

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.