Haluatko juhlia synttärisi SuperPark Espoossa, Oulussa, Särkänniemessä, Turussa, Vantaalla tai Vuokatissa? Klikkaa tästä.

Synttärijuhlat

SuperPark tekee lasten syntymäpäivistä ainutlaatuiset!

Meillä sankarista tulee SuperSankari eikä juhlista puutu hauskanpitoa tai herkkuja. Kaiken kruunaa monipuolinen sisäaktiviteettipuisto, jossa jokainen lapsi saa toteuttaa itseään liikunnallisesti. Eikä sovi unohtaa, että kaikki käy helposti ja vaivatta myös aikuisten näkökulmasta.

Varaa heti

Vuoden paras
päivä

Syntymäpäivä on lapsen ja nuoren vuoden paras päivä, siksi SuperSynttärit ovat kuin omille lapsillemme järjestetyt syntymäpäiväjuhlat.

Tee varaus
bd-5

Synttäreiden järjestäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja siistiä!

Syntymäpäiväpaketteihin kuuluu sisäänpääsy supersankarille ja vieraille, juhlahuone sekä synttäritarjoilut ja -kattaukset. Kaikki synttäriporukan mukana tulevat aikuiset pääsevät puistoon veloituksetta.

Aloita varauksen tekeminen valitsemalla puisto, vieraiden määrä ja päivämäärä, jonka jälkeen voit päättää juhlien teeman. Herkutteluosuudessa valitset tarjoilut.

Hinnat vaihtelevat valitun puiston, päivän ja tarjoilujen mukaan – alkaen 23 €/henkilö. Tarkempi erittely hinnoista löytyy varausjärjestelmästä.

Tutustu ja varaa

Onnistuneen juhlapäivän ainekset

Monipuolinen aktiviteettipuisto tarjoaa täysin uniikin ohjelmanumeron, mutta myös kaiken muun, mitä syntymäpäivien onnistuminen edellyttää.

Sisäänpääsy

SuperParkiin koko päiväksi.

Oma synttärihuone

vain sinua ja vieraitasi varten.

Juhlaherkut

valintasi mukaan.

Mitä tulee ottaa huomioon?

Lataa opas onnistuneiden SuperSynttäreiden järjestämiseksi. Voit ladata myös vieraille lähetettävät kutsupohjat.

Lataa opas Lataa synttärikutsut

Maistuvat synttäriherkut toiveiden mukaan

Robson’s -ravintolan palveleva henkilökunta ja maukkaat synttärimenut kruunaavat päivän. Kun tilaus jätetään etukäteen varauksen yhteydessä, odottavat herkut seuruetta valmiina varaamassanne synttärihuoneessa.

Supereimmat synttärit ikinä!

Minimoi aikaa vievät järjestelyt ja järjestä lapsellesi SuperParkin SuperSynttärit.

Tee varaus!

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.

 

Haluaisitko saada meiltä uutisia ajankohtaisista eduista ja tapahtumista?