Millainen on seuraava SuperPark-käyntisi?

Arki, viikonloppu vai loma? Nyt voit entistä vapaammin päättää millainen on seuraava SuperPark-käyntisi. Tarjolla on kolme uutta rannekevaihtoehtoa: 2 tunnin, 4 tunnin ja koko päivän aktiivirannekkeet oikeuttavat pääsyn kaikkiin puiston aktiviteetteihin tarjoten iloa ja liikettä niin lapselle, nuorelle kuin aikuisellekin. Pelejä, leikkejä ja temppuja juuri niin paljon kuin kulloisellakin käynnillä mieli tekee tai aika sallii. Osta uusia lipputuotteita heti verkkokaupasta ja säästä 2€/ranneke.

Lapsen valvomiseen on nyt tarjolla myös valvojan ranneke. Rannekkeella huoltaja pääsee sisälle puistoon seuraamaan lapsensa liikunnallista ilonpitoa. Osallistuminen aktiviteetteihin edellyttää myös vanhemmalta maksullista aktiiviranneketta. Yhtä rannekkeen lunastanutta lasta voi veloituksetta valvoa yksi täysi-ikäinen huoltaja. Valvojaranneke annetaan huoltajalle puiston lipunmyynnissä. SuperPark Vuokatissa, SuperPark Kalajoella ja SuperCorner Tahkolla valojarannekkeen sijaan tarjolla on perhelippu.

Taaperot (0-2 -vuotta), isovanhemmat ja eläkeläiset pääsevät veloituksetta puistoon rannekkeen lunastaneen perheenjäsenen seurassa.

Uusi hinnoittelu on voimassa Vantaalla, Hyvinkäällä, Turussa, Oulussa, Särkänniemessä, Kalajoella, Tahkolla ja Vuokatissa.

Nähdään pian! Tervetuloa!

teho2

Teho – 2 tuntia

Kahden tunnin Teho-ranneke on oiva valinta arkipäiviin sekä viikonlopun liikunnallisiksi välipaloiksi.

Hinta verkkokaupassa: 14€
Hinta puiston lipunmyynnissä: 16€

osta liput
tuplateho3

TuplaTeho – 4 tuntia

Neljän tunnin TuplaTeho-ranneke tarjoaa tuplaten iloa ja liikettä.

Hinta verkkokaupassa: 17€
Hinta puiston lipunmyynnissä: 19€

osta liput
superior2

Superior – koko päivä

Kun TuplaTeho-rannekekaan ei riitä, on vaihtoehto Superior, joka tarjoaa sisältöä koko päiväksi. Oli sitten viikonloppu tai loma.

Hinta verkkokaupassa: 20€
Hinta puiston lipunmyynnissä: 22€

osta liput

Muut lipputuotteet

Sunnuntain Muksulippu
1+1

Muksulippu on alle 7-vuotiaan ja hänen huoltajansa yhteislippu. Ennakointi kannattaa: hanki muksulippu verkkokaupastamme hintaan 16 €. Puistosta ostettuna lipun hinta on 19 €. Voimassa vain sunnuntaisin.

Osta liput

Kausikortti
1 kk

Kausikortti tarjoaa rajattoman pääsyn kaikkiin SuperParkeihin. Henkilökohtainen kortti jota ei voi osoittaa toisen henkilön käyttöön.

Osta liput

Kausikortti
3 for 2

Kolmen kuukauden yhtämittainen jakso kaikkiin SuperParkeihin. Henkilökohtainen kortti jota ei voi osoittaa toisen henkilön käyttöön.

Osta liput

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.