Millainen on seuraava SuperPark-käyntisi?

Arki, viikonloppu vai loma? Nyt voit entistä vapaammin päättää millainen on SuperPark-käyntisi. Tarjolla on kolme rannekevaihtoehtoa: 2 tunnin, 4 tunnin ja koko päivän aktiivirannekkeet. Aktiivirannekkeet oikeuttavat käyttämään kaikkia puiston aktiviteetteja – pelejä, leikkejä ja temppuja juuri niin paljon kuin kulloisellakin käynnillä mieli tekee tai aika sallii. Osta lipputuotteita heti verkkokaupasta ja säästä 2€/ranneke.

Kaikissa puistoissamme on nyt uutuutena perhelippu! Perhelippu oikeuttaa 4-5 henkilön (joista 1-2 aikuista) koko päivän aktiiviseen tekemiseen ja ilotteluun. Lippu on henkilökohtainen, eikä sitä voi vaihtaa kesken päivää. Tarkista eri perhelippuyhdistelmät paikallisesta puistostasi.

Lapsen (0-9v) valvomiseen on tarjolla myös maksuton valvojan ranneke (ei käytössä Vuokatin, Kalajoen, Tahkon ja Mikkelin puistoissa). Valvojarannekkeella täysi-ikäinen huoltaja pääsee sisälle puistoon seuraamaan lapsensa liikunnallista ilonpitoa. Yhtä maksavaa lasta voi veloituksetta valvoa yksi huoltaja. Valvojaranneke annetaan huoltajalle puiston lipunmyynnissä, ranneke ei ole hankittavissa verkkokaupasta. Mikäli vanhempi haluaa osallistua liikkumiseen ja yhdessä tekemiseen, tulee hänenkin ostaa maksullinen aktiiviranneke.

Taapero (0-2 -vuotta) pääsee veloituksetta puistoon maksullisen aktiivirannekkeen ostaneen täysi-ikäisen aikuisen seurassa.

Eläkeläinen pääsee veloituksetta puistoon maksullisen aktiivirannekkeen lunastaneen perheenjäsenen seurassa.

Hinnoittelu on voimassa Vantaalla, Hyvinkäällä, Turussa, Oulussa, Kalajoella, Tahkolla ja Vuokatissa.
SuperPark Oulussa on käytössä puistokohtaiset S-etukorttihinnat. Lue lisää täältä.

Nähdään pian! Tervetuloa!

teho2

Teho – 2 tuntia

Kahden tunnin Teho-ranneke on oiva valinta arkipäiviin sekä viikonlopun liikunnallisiksi välipaloiksi.

Hinta verkkokaupassa: 14€
Hinta puiston lipunmyynnissä: 16€

osta liput
tuplateho3

TuplaTeho – 4 tuntia

Neljän tunnin TuplaTeho-ranneke tarjoaa tuplaten iloa ja liikettä.

Hinta verkkokaupassa: 17€
Hinta puiston lipunmyynnissä: 19€

osta liput
superior2

Superior – koko päivä

Kun TuplaTeho-rannekekaan ei riitä, on vaihtoehto Superior, joka tarjoaa sisältöä koko päiväksi. Oli sitten viikonloppu tai loma.

Hinta verkkokaupassa: 20€
Hinta puiston lipunmyynnissä: 22€

osta liput

Muut lipputuotteet

Kausikortti
1 kk

Kausikortti tarjoaa rajattoman pääsyn kaikkiin SuperParkeihin. Henkilökohtainen kortti jota ei voi osoittaa toisen henkilön käyttöön.

Osta liput

Kausikortti
3 for 2

Kolmen kuukauden yhtämittainen jakso kaikkiin SuperParkeihin. Henkilökohtainen kortti jota ei voi osoittaa toisen henkilön käyttöön.

Osta liput

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.