Sveitsin kurssit ja leirit

SuperPark Sveitsin kursseilla ja leireillä lapsen ja nuoren liikuntataidot kehittyvät laaja-alaisesti liikunnan ilosta nauttien. Tarjontaamme kuuluu perheiden SuperFamily-kursseja, lasten ja nuorten  SuperMove-kursseja sekä useita eri freestyle-kursseja. Myös loma-ajan leirejä on tarjolla. Oppia kursseilla ammennetaan mm. akrobatiasta, parkourista, voimistelusta, volttikoulusta ja eri palloilulajeista. Taitojen ja tekniikoiden lisäksi karttuvat myös aerobinen kunto ja itseluottamus. Tervetuloa mukaan!

Takaisin puiston sivulle
gym-3

SuperMove

Kymmenen treenikertaa sisältävä ohjattu SuperMove-kurssi auttaa oppimaan monipuolisesti erilaisia taitoja ja temppuja mielenkiintoisessa ympäristössä – kokeneen ja koulutetun aikuisen ohjauksessa. Opi trampoliinitemppuja, akrobatiaa, parkouria, pelaa palloilulajeja ja pidä Superhauskaa! Kolme eri ikäryhmää  – 5-6 v, 7-10 v ja 11-13 v –

  • kevään 2019 kurssit ilmoitetaan tammikuussa, pysy kuulolla!

Hinta 170 € sisältää kymmenen ohjattua treeniä ja puistorannekkeen treenipäivänä. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Kurssi toteutuu, mikäli kurssilla on vähintään neljä ilmoittautunutta. Kurssimaksu suoritetaan paikan päällä.

 

Ilmoittaudu kurssille

Kurssit vaativat vähintään neljä ilmoittautunutta toteutuakseen. Toteutumisesta ilmoitetaan viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. SuperPark pidättää oikeudet muutoksiin.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.