Sveitsin kurssit ja leirit

SuperPark Sveitsin kursseilla ja leireillä lapsen ja nuoren liikuntataidot kehittyvät laaja-alaisesti liikunnan ilosta nauttien. Tarjontaamme kuuluu perheiden SuperFamily-kursseja, lasten ja nuorten  SuperMove-kursseja sekä useita eri freestyle-kursseja. Myös loma-ajan SupeCamps-leirejä on tarjolla. Oppia kursseilla ammennetaan mm. akrobatiasta, parkourista, voimistelusta, volttikoulusta ja eri palloilulajeista. Taitojen ja tekniikoiden lisäksi karttuvat myös aerobinen kunto ja itseluottamus. Tervetuloa mukaan!

Takaisin puiston sivulle
gym-3

SuperCamps -kesäleirit

Iloista ja vauhdikasta yhdessäoloa, tekemistä sekä uusien taitojen ja tekniikan oppimista koulun kesälomalla – tule mukaan SuperCamps -leirille!
SuperCamps -leirillä liikumme ja temppuilemme monipuolisesti sisällä ja ulkona. Leirit on suunnattu 7-12 vuotiaille tytöille ja pojille.

Leirillä on ohjattua toimintaa maanataista perjantaihin klo 9-16. Jokaiselle päivälle on teema, johon perehdymme tarkemmin, oppien samalla uusia taitoja ja tekniikoita. Teemoina mm. volttikoulu, akrobatia, parkour, palloilulajit sekä skeittaus ja skuuttaus.
Leiriohjelmaan sisältyy lounas ja välipala. Vetäjinä toimivat kokeneet ja koulutetut ohjaajamme.

Leiriajat kesälle 2019 ilmoitetaan pian.

 

 

Ilmoittaudu kurssille

Kurssit vaativat vähintään neljä ilmoittautunutta toteutuakseen. Toteutumisesta ilmoitetaan viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. SuperPark pidättää oikeudet muutoksiin.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.