Osta lippuja: SuperPark Kalajoki


Kaikki lipputuotteet ovat voimassa vuoden ostopäivästä. Turvallisia ostoksia!

Toimi näin: Valitse lahjakortti, lippu tai kausikortti ja lisää kappalemäärä. Ostamasi tuotteet lähetetään e-lippuina sähköpostiisi, josta voit ne halutessasi tulostaa. Lippu on luettavissa myös mobiililaitteelta.

 

Huomioithan, että Kalajoella taaperot 0-2 v pääsevät veloituksetta puistoon lipun lunastaneen täysi-ikäisen huoltajan seurassa. SuperPark Kalajoella ei ole valvojaranneketta – sen tilalla on perhelippu.

Teho
2 tuntia

Kahden tunnin aktiiviranneke peleihin ja temppuiluun. Voimassa 12kk ostopäivästä.

   Tuplateho
   4 tuntia

   Neljän tunnin aktiiviranneke peleihin ja temppuiluun. Voimassa 12kk ostopäivästä.

     Superior
     päivälippu

     Koko päivän aktiiviranneke peleihin ja temppuiluun. Voimassa 12kk ostopäivästä.

       Perhelippu

       Neljä koko päivän lippua!
       Seurueessa oltava mukana vähintään yksi aikuinen. Rannekkeet lunastetaan kassalta.

         Kausikortti
         1 kk

         Kuukauden rajaton pääsy SuperParkiin!
         Henkilökohtainen kuukauden kausikortti jota ei voi osoittaa toisen henkilön käyttöön. Aktivoitava lipunmyynnissä 12 kk kuluessa.

           SuperPark Lahjakortti

           Lahja, jolla on arvoa! Valitse arvoksi 30€, 50€ tai 70€ ja tulosta lahjakortti itse. Käy ostoksiin SuperParkin verkkokaupassa ja puistossa. Voimassa 12kk ostopäivästä.

             SÄÄNTÖJÄ JA SUOSITUKSIA

             Aktiivinen puistoaika: Aktiivirannekkeet ovat voimassa joko 2 tuntia (Teho), 4 tuntia (TuplaTeho) tai koko päivän (Superior). Ranneke aktivoituu ensi kerran portin läpi mentäessä. Porttien toiminta loppuu valitun ajan täytyttyä.

             Alle kouluikäiset lapset SuperParkissa: Alle 7-vuotias lapsi liikkuu puistossa aina täysi-ikäisen huoltajan seurassa.

             0-2 -vuotiaat taaperot: Perheen pienimmillä on veloitukseton pääsy puistoon lipun lunastaneen täysi-ikäisen aikuisen seurassa.

             Eläkeläinen: Veloitukseton sisäänpääsy aktiivirannekkeen lunastaneen seurassa (= yhtä maksanutta kohden yksi veloitukseton eläkeläinen).

             Veloitukseton valvoja:  Liikuntarajoitteisten tai muutoin apua tarvitsevien henkilöiden avustajat pääsevät puistoon veloituksetta valvojarannekkeella.

             Liikkuminen puiston ulkopuolelle: Rannekkeen voimassaoloajan puitteissa puistosta voi poistua ja sinne palata takaisin vapaasti.

             Lisäaikaa puistossa: Kaksi lisätuntia Teho-rannekkeeseen ja loppupäivä TuplaTeho-rannekkeeseen hoituu ongelmitta 2 euron lisäostolla puiston lipunmyynnissä.

             TERVETULOA SUPERPARKIIN!

             Ostoskori

             Yhteensä
             Euro
             Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

             Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.