SuperPark Turku

 

Kaikki tuotteet ovat voimassa vuoden ostopäivästä!

Toimi näin: Valitse lahjakortti, lippu tai kausikortti ja lisää kappalemäärä. Ostamasi tuotteet lähetetään e-lippuina s-postiisi, josta voit ne tulostaa.
Veloitukseton valvojaranneke (tarkoitettu 0-9v lapsen valvomiseen) ei edellytä toimenpiteitä verkkokaupassa.  Saat sen puiston lipunmyynnistä.

 

Lisätietoja Toimitusehdot

Superior
päivälippu

Koko päivän aktiiviranneke peleihin ja temppuiluun. Voimassa 12kk ostopäivästä.

   Tuplateho
   4 tuntia

   Neljän tunnin aktiiviranneke peleihin ja temppuiluun. Voimassa 12kk ostopäivästä.

     Teho
     2 tuntia

     Kahden tunnin aktiiviranneke peleihin ja temppuiluun. Voimassa 12kk ostopäivästä.

       Perhelippu

       Kokopäivän liput perheenjäsenille. Hyödynnä etu ja säästä!
       Seurueessa oltava mukana vähintään yksi aikuinen. Mikäli perheessäsi on jäseniä enemmän kuin kuusi, voit ostaa extraliput puiston kassalta hintaan 10 €/hlö.

         Kausikortti
         1 kk

         Kuukauden rajaton pääsy SuperParkiin!
         Henkilökohtainen kuukauden kausikortti jota ei voi osoittaa toisen henkilön käyttöön. Aktivoitava lipunmyynnissä 12 kk kuluessa.

           Kausikortti
           3 kk

           Kolme kuukautta kahden hinnalla! Kausikortilla rajaton pääsy SuperParkiin. Henkilökohtainen kortti jota ei voi osoittaa toisen henkilön käyttöön. Aktivoitava lipunmyynnissä 12 kk kuluessa.

             SuperPark Lahjakortti

             Lahja, jolla on arvoa! Valitse arvoksi 30€, 50€ tai 70€ ja tulosta lahjakortti itse. Käy ostoksiin SuperParkin verkkokaupassa ja puistossa. Voimassa 12kk ostopäivästä.

               SÄÄNTÖJÄ JA SUOSITUKSIA

               Aktiivinen puistoaika: Aktiivirannekkeet ovat voimassa joko 2 tuntia (Teho), 4 tuntia (TuplaTeho) tai koko päivän (Superior). Ranneke aktivoituu ensi kerran portin läpi mentäessä. Porttien toiminta loppuu valitun ajan täytyttyä.

               Alle kouluikäiset lapset SuperParkissa: Alle 7-vuotias lapsi liikkuu puistossa aina täysi-ikäisen huoltajan seurassa.

               0-2 -vuotiaat taaperot: Perheen pienimmillä on veloitukseton pääsy puistoon lipun lunastaneen täysi-ikäisen aikuisen seurassa.

               Eläkeläiset: Veloitukseton sisäänpääsy aktiivirannekkeen lunastaneen seurassa.

               Perhelippu: Tarjolla on perhelippu neljälle, viidelle tai kuudelle perheenjäsenelle. Näistä vähintään yhden tulee olla aikuinen. Mikäli perheessäsi on useampi kuin 6 jäsentä, voit ostaa puiston kassalta extralipun hintaan a’10 €/hlö (normaalisti 22 €/hlö).

               Valvojaranneke: Yhdellä täysi-ikäisellä huoltajalla on mahdollisuus veloituksettomaan valvojan rannekkeeseen, mikäli maksava lapsi on 0-9-vuotias. Liikunnallinen toiminta puistossa edellyttää myös aikuiselta aktiiviranneketta. Liikuntarajoitteisten tai muutoin apua tarvitsevien henkilöiden avustajat pääsevät puistoon veloituksetta valvojarannekkeella.

               Valvojasta osallistujaksi: Valvojaranneke vaihtuu helposti kassalla 2 tunnin aktiivirannekkeeksi.

               Liikkuminen puiston ulkopuolelle: Rannekkeen voimassaoloajan puitteissa puistosta voi poistua ja sinne palata takaisin vapaasti.

               Lisäaikaa puistossa: Kaksi lisätuntia Teho-rannekkeeseen ja loppupäivä TuplaTeho-rannekkeeseen hoituu ongelmitta 3 euron lisäostolla puiston lipunmyynnissä.

               Ravintolat: Kaikilla asiakkailla on vapaa pääsy ravintolatiloihin ilman ranneketta.

               TERVETULOA SUPERPARKIIN!

               Ostoskori

               Yhteensä
               Euro
               Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

               Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.