SuperPark Vuokatti

 

Tervetuloa ostoksille! Tuotteet ovat voimassa 12 kk ostohetkestä. 

Toimi näin: Valitse lippu, lahjakortti tai kuukausikortti
Mieti, haluatko vierailla SuperParkissa arkisin vai viikonloppuisin&loma-aikana. Lisää sitten kappalemäärä.

 

Saat ostoksesi e-lippuina sähköpostiisi. Voit tulostaa e-lipun lahjaksi tai näyttää SuperParkin kassalla puhelimelta. Vaihtoehtoisesti voit välittää e-lipun lahjansaajalle sähköisesti.

 

Huomioithan, että alle 7-vuotiaalla lapsella tulee olla puistossa aina täysi-ikäinen huoltaja seuranaan. Molemmat sekä lapsi että aikuinen maksavat lipun, joka oikeuttaa aktiiviseen liikuntaan. Vuokatissa ei ole käytössä veloituksetonta valvoja-lippua. Taaperot 0-3v pääsevät veloituksetta puistoon lipun lunastaneen täysi-ikäisen huoltajan seurassa.

 

Lisätietoja Toimitusehdot

Superior
päivälippu

Koko päivän aktiiviranneke peleihin ja temppuiluun. Voimassa 12kk ostopäivästä.

   Tuplateho
   4 tuntia

   Neljän tunnin aktiiviranneke peleihin ja temppuiluun. Voimassa 12kk ostopäivästä.

     Teho
     2 tuntia

     Kahden tunnin aktiiviranneke peleihin ja temppuiluun. Voimassa 12kk ostopäivästä.

       Perhelippu

       Kokopäivän liput perheenjäsenille. Hyödynnä etu ja säästä jopa 50 euroa! Perhelippu voimassa jokaisena puiston aukiolopäivänä. Seurueessa oltava vähintään yksi aikuinen. Voimassa 12kk ostopäivästä.

         Sunnuntain Muksulippu

         Lapsi ja vanhempi yhdessä!
         0-6-vuotiaan ja täysi-ikäisen huoltajan yhteislippu, eli kaksi koko päivän aktiiviranneketta. Voimassa vain sunnuntaisin.

           SuperPark Lahjakortti

           Lahja, jolla on arvoa! Valitse arvoksi 30€, 50€ tai 70€ ja tulosta lahjakortti itse. Käy ostoksiin SuperParkin verkkokaupassa ja puistossa. Voimassa 12kk ostopäivästä.

             Kuukausi­kortti LITE

             Puistokohtainen, voimassa ARKISIN puiston aukioloaikoina. Huom! Käytettävissä loma-aikoina, juhlapyhinä ja viikonloppuisin 5 euron lisämaksulla per kerta.
             Kortti on henkilökohtainen ja voimassa yhden (1) kuukauden ajan.

               SÄÄNTÖJÄ JA SUOSITUKSIA

               Aktiivinen puistoaika: Aktiivirannekkeet ovat voimassa joko 2 tuntia (Teho), 4 tuntia (TuplaTeho) tai koko päivän (Superior). Ranneke aktivoituu ensi kerran portin läpi mentäessä. Porttien toiminta loppuu valitun ajan täytyttyä.

               Arkihinnat verrattuna viikonloput ja loma-ajat: Liput ovat 2 euroa edullisemmat arkisin. Maksamalla kahden euron (2 €) lisämaksun puiston lipunmyynnissä, voit käyttää ennakkoon ostetun arkilipun myös viikonloppuisin ja koululaisten loma-aikoina sis. viralliset juhlapyhät.

               Alle kouluikäiset lapset SuperParkissa: Alle 7-vuotiaalla lapsella tulee olla puistossa aina täysi-ikäinen huoltaja seuranaan. Molemmat sekä lapsi että aikuinen maksavat lipun, joka oikeuttaa aktiiviseen liikuntaan. Vuokatissa ei ole käytössä veloituksetonta valvoja-lippua. Taaperot 0-3v pääsevät veloituksetta puistoon lipun lunastaneen täysi-ikäisen huoltajan seurassa.

               0-3 -vuotiaat taaperot: Perheen pienimmillä on veloitukseton pääsy puistoon lipun lunastaneen täysi-ikäisen huoltajan seurassa.

               Eläkeläiset ja isovanhemmat: Veloitukseton sisäänpääsy aktiivirannekkeen lunastaneen seurassa.

               Perhelippu: Tarjolla on perhelippu neljälle tai viidelle perheenjäsenelle. Näistä vähintään yhden tulee olla aikuinen.

               Veloitukseton valvoja: Liikuntarajoitteisten tai muutoin apua tarvitsevien henkilöiden avustajat pääsevät puistoon veloituksetta valvojarannekkeella.

               Liikkuminen puiston ulkopuolelle: Rannekkeen voimassaoloajan puitteissa puistosta voi poistua ja sinne palata takaisin vapaasti.

               Lisäaikaa puistossa: Kaksi lisätuntia Teho-rannekkeeseen ja loppupäivä TuplaTeho-rannekkeeseen hoituu ongelmitta 3 euron lisäostolla puiston lipunmyynnissä.

               Ravintola Robson’s: Kaikilla asiakkailla on vapaa pääsy puiston ravintolatilaan ilman ranneketta.

               TERVETULOA SUPERPARKIIN!

               Ostoskori

               Yhteensä
               Euro
               Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

               Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.

                

               Haluaisitko saada meiltä uutisia ajankohtaisista eduista ja tapahtumista?