Virkistyspäivä SuperParkissa

Kohota tiimihenkeä, rentoudu, liiku, virkisty ja viihdy! SuperParkista löydät kaiken, mitä tasokasta työhyvinvoinnin tapahtumaa varten tarvitaan.

Jätä yhteydenottopyyntö

”Päivä SuperParkissa oli napakymppi! Kaikki kehuivat ja tykkäsivät niin paikasta, ohjelmasta kuin ruoasta.”
– Marja Skyttä, TeliaSonera Finland Oyj –

company1

Ohjatut aktiviteetit

SuperParkissa jokainen tiimi löytää itselleen mielekkään tavan liikkua, ikään tai kokoon katsomatta. Ohjatut aktiviteetit tarjoavat vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Team Challenge koostuu yhteistoimintatehtävistä, jotka korostavat yhteispeliä, luottamusta ja ongelmanratkaisua. SuperKisailut on vauhdikas ja leikkimielinen tiimikisailu, joissa tunnelma kohoaa kattoon kuin ilmapallo. SuperOlo liikuttaa työyhteisöä letkeällä tempolla, yhdessä viihtyen ja virkistyen. SuperTreeni tarjoaa aktiivisen hikitreenin, jossa jokainen voi haastaa itsensä kunnolla.

Lue lisää
companies-meeting-1024x576

Kokoustilat

SuperParkien yhteydestä löydät nykyaikaiset kokoustilat, jotka muuttuvat joustavasti virkistys- tai tiimipäiväsi tarpeisiin. Kokoukset, luennot ja seminaarit, istuvat illalliset tai illanistujaiset – kaikki järjestyy kätevästi saman katon alla.

company4

Makoisat tarjoilut

Mango-smoothie, kinkkubagelit, monipuoliset buffetit ja makoisat jälkiruoat…

Ruoka on tärkeä osa onnistunutta tapahtumaa. Ravintola Robson’s tai puiston kumppaniravintola loihtii herkulliset tarjoilut aamusta iltaan. Toteutamme mielellämme myös yksilöllisiä toiveita.

Katso ryhmämyyntimenumme

 

Ravintola Robson'sin listamenu

Kiinnostuitko?

Voit jättää meille yhteydenottopyynnön koskien yrityksesi tilaisuutta. Otamme yhteyttä teihin pikinmiten.

  • Yhteystietoni

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.