Kokoukset ja seminaarit

Kokous tai seminaari, pieni tai suuri – SuperParkissa tilaisuutesi on aina #SUPERMEETING.

 

Jätä yhteydenottopyyntö
company4

TARJOILUT JA KOKOUSTILAT

Ruoka on tärkeä osa onnistunutta tapahtumaa. Ravintola Robson’s tai puiston kumppaniravintola loihtii herkulliset tarjoilut aamusta iltaan. Toteutamme mielellämme myös yksilöllisiä toiveita.

SuperParkien yhteydestä löydät nykyaikaiset kokoustilat, jotka muuttuvat joustavasti tilaisuutesi tarpeisiin. Kokoukset, luennot ja seminaarit, istuvat illalliset tai illanistujaiset – kaikki järjestyy kätevästi saman katon alla.

ravintola robson'sin menu
frisbee-1

Oheisohjelma

SuperGame
On hauska ja innostava liikunnallinen aktiviteetti, missä yhdistyy leikkimielinen kilvoittelu ja liikunnan ilo. Olitpa sitten innokas urheilija tai rentoutumisesta nauttiva kotikissa, tämä on tilaisuutesi loistaa ja olla päivän sankari.

Räätälöimme jokaisen SuperGame-aktiviteetin ryhmän toiveiden mukaisesti. Voimme keskittyä vahvistamaan kommunikaatiota, tiimityötä, ongelmanratkaisua tai yksinkertaisesti tarjoamaan iloista yhdessäoloa asiakkaan tarpeiden mukaan.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Voit jättää meille yhteydenottopyynnön koskien yrityksesi tilaisuutta. Otamme yhteyttä teihin pikinmiten.

  • Yhteystietoni

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.

 

Haluaisitko saada meiltä uutisia ajankohtaisista eduista ja tapahtumista?