SYNTTÄRIEN VARAUSEHDOT

Synttäreiden varaaminen SuperParkiin tapahtuu nettisivujen kautta.

  1. Sairastumistapauksissa ja äkillisissä esteissä synttärit saa siirtää toiseen ajankohtaan veloituksetta. Varausmaksu 50€ säilyy tällöin SuperParkissa odottamassa uusia juhlia. Tällaisissa tapauksissa ottakaa pikimmiten yhteys puistoon. Kaikkien SuperParkien yhteystiedot löydätte täältä.
  2. Synttärit saa perua viimeistään edellispäivänä veloituksetta. Varausmaksu 50€ palautetaan tällöin asiakkaalle SuperPark-lippuina, jotka ovat voimassa vuoden. Varausmaksun 50e palautamme rahana ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.
  3. Viime hetken yhteydenotoissa ennen synttäreitä suosittelemme olemaan yhteydessä puhelimitse tai tekstiviestillä.
  4. Allergiat ja erityisruokavaliot tulee ilmoittaa muutoslomakkeella viimeistään 1 vrk ennen juhlia.

Suoritamme ravintolan veloituksen ennalta vahvistetun henkilömäärän mukaan tai sen ylittyessä toteutuneen mukaan. Puistorannekkeiden osalta suoritamme veloituksen toteutuneen henkilömäärän mukaan, kuitenkin vähintään 6 henkilön mukaan.

Varauksen yhteydessä suoritetaan 50€ varausmaksu, jonka maksamisen jälkeen synttärivaraus vahvistuu SuperParkiin.  Varausmaksu vähennetään synttäripaketin kokonaishinnasta. Loput maksusta suoritetaan puiston lipunmyyntiin saapuessanne SuperParkiin. Synttärit voi maksaa kortilla tai käteisellä. Synttärien maksuun ei käy SuperParkin ennakkoliput tai henkilökohtaiset liikuntaedut.

Mikäli joudut perumaan synttärit varaamaltasi päivältä, on sinun mahdollista siirtää ne uuteen ajankohtaan veloituksetta.

Jos haluat perua synttärit kokonaan, palautamme maksamasi varausmaksun 50 € SuperPark-lippuina, jotka ovat voimassa 12kk. Peruutuksen tulee tapahtua viimeistään edellispäivänä ennen juhlia.

Synttärivarauksen voi nettisivujen kautta tehdä minimissään kuudelle (6) henkilölle.

Puistorannekkeet ovat voimassa tehdyn varauksen mukaan joko neljä tuntia (4h) tai kaksi ja puoli tuntia (2,5 h), josta teillä on käytössänne synttärihuone 45 min ajan.

Synttärisankarin vanhemmat sekä alle 10- vuotiaiden huoltajat ( 1 per vieras) liikkuvat SuperParkin synttäreillä veloituksetta.

Puistoon saapuminen
2,5 h juhlat saapuminen 30 min ennen huoneajan alkua
4 h juhlat saapuminen viimeistään 30 min ennen huoneajan alkua.

Näin lapset pääsevät purkamaan isoimmat energiat aktiviteettipuistossa ennen huoneaikaa.

Huomioithan kuitenkin puiston aukioloajat! https://superpark.fi/puistot/

Puiston aulassa on lukollisia säilytyskaappeja.
Päivään kannattaa varautua liikunnallisilla vaatteilla ja sisäkengillä tai sukilla. Myös oma juomapullo on hyvä pakata mukaan.

Tervetuloa juhlimaan SuperParkiin!

 

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.

 

Haluaisitko saada meiltä uutisia ajankohtaisista eduista ja tapahtumista?