Me olemme SuperPark

SuperPark on Suomessa syntynyt ja maailmalle viety koko perheen sisäaktiviteettipuistoketju. SuperParkeista löytyy tekemistä ja kokemista kaikenikäisille. Lasten ja nuorten liikunta sekä perheiden yhteinen aika ovat tärkeimpiä arvojamme, joita vaalimme kaikessa tekemisessämme. Myös sinut on luotu liikkumaan!

Etsi lähin puistosi

muksus-logokuva

 

Muksusunnuntai

SuperParkin sunnuntai on erityisesti perheen pienempien oma päivä – päästetään silloin perheen pienimmät irti!

MuksuSunnuntain erikoistarjous on Muksulippu – alle 7-vuotiaan ja hänen huoltajansa edullinen yhteislippu, jolla molemmat saavat itselleen koko päivän aktiivirannekkeet. Ennakointi kannattaa: hanki muksulippu verkkokaupastamme hintaan 16 €. Puistosta ostettuna lipun hinta on 19 €.

MuksuSunnuntait järjestetään Oulun, Särkänniemen, Turun, Vantaan ja Vuokatin SuperParkeissa.

Osta muksulippuja

Sparkkaus – hauskaa ja hyödyllistä

SuperPark sopii perheille, senioreille, nuorille, taaperoille, työporukoille, polttarijuhlijoille, synttäriporukoille ja ihan kaikille. Liikkuminen SuperParkissa eli sparkkaus on paitsi hauskaa, tutkitusti myös hyödyllistä.

Selvitimme sparkkauksen fyysisiä vaikutuksia, motiiveja ja sosiaalisia ulottuvuuksia. Tulokset yllättävät!

Mitä sparkkaus on?

 

Juuret Kainuussa. Unelmat pilvissä.

Ensimmäinen SuperPark perustettiin vuonna 2012 yrityksen synnyinseudulle Vuokattiin. Suomalaisuus ja kainuulaisuus ovat keskeisessä roolissa viedessämme suomalaista viihteellisen liikunnan ilosanomaa maailmalle.

 

Tervetuloa SuperPark-tarinaan

Aktiviteetteja kaikenikäisille

Tutustu SuperParkin aktiviteetteihin ja heittäydy viihteellisen liikunnan vietäväksi!

Adventure Area

Autorata

Lue lisää

Freestyle Hall

Kiipeilyseinä

Lue lisää

Selätä nälkä

 

SuperParkin Robson’s-ravintolat tarjoavat maukasta ja ravitsevaa syötävää lounaspöydästä pieneen naposteltavaan. Palvelemme myös ryhmiä, yritystilaisuuksia jne.

 

Lue lisää

SuperPark United

SuperParkin tarina alkoi Vuokatissa vuonna 2012, jolloin ensimmäinen sisäaktiviteettipuisto avasi ovensa. Tänään SuperParkeja on Suomen lisäksi myös Hongkongissa, Singaporessa, Kuala Lumpurissa, Bangkokissa, Shanghaissa ja Suzhoussa. Yhdessä olemme SuperPark United.

SuperPark United  Katso video

#SPRPRK

    Ostoskori

    Yhteensä
    Euro
    Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

    Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.