Kurssit ja leirit

Aloita uusi harrastus tai hae lisäpotkua jo ennestään tuttuun lajiin! SuperParkin kursseilla opitaan yhdessä ja otetaan ilo irti inspiroivasta ympäristöstä. Tutustu SuperParkin kursseihin ja leireihin tällä sivulla. Lähimmän puistosi kurssitarjonnan löydät puistojen omilta kurssisivuilta.

 

Puistojen kurssisivut
foam-2

SuperMove

SuperMove-kurssit perustuvat monipuoliseen liikkumiseen ja sitä kautta liikuntataitojen laaja-alaiseen kehittämiseen. Oppia ammennetaan mm. akrobatiasta, parkourista, voimistelusta, volttikoulusta ja eri palloilulajeista. Taitojen ja tekniikoiden lisäksi karttuvat myös aerobinen kunto ja itseluottamus.

SuperPark Särkänniemi järjestää SuperMove-kursseja ikäryhmittäin 5-6, 7-10 ja 11-13-vuotiaille sekä aikuisille.

Lue lisää ja ilmoittaudu
scootcamp

Freestylekurssit

Haluatko kehittyä huippuscoottajaksi? Kiinnostaako uusien tramppatemppujen oppiminen? Osaatko edes kuvitella kuinka hauskaa trikkaus on? Vai sykkiikö sydämesi tällä hetkellä eniten skeittaamiselle? SuperParkin freestylekurssit sopivat kaikille temppuilusta nauttiville. Kurssien ideologia on matalan kynnyksen aloittaminen, mutta joissa on myös mahdollisuus edetä aina lajitaituriksi asti. Innostavat ja taitavat ohjaajat sekä rento ja yhteisöllinen ilmapiiri tekevät freestylelajien opettelusta huippuhauskaa. Tervetuloa temppuilemaan!

Tutustu kurssitarjontaan

SuperParkin kurssit keväällä 2019

Valitse lähin kursseja järjestävä puistosi alta, tutustu kurssitarjontaan ja ilmoittaudu mukaan!

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.

 

Haluaisitko saada meiltä uutisia ajankohtaisista eduista ja tapahtumista?