SuperPark Vantaa

 

Asiakastiedote 17.12.2020

SUPERPARK VANTAA AVAUTUU HELMIKUUSSA 

Arvoisa nykyinen ja tuleva asiakkaamme 💜

Lämmin kiitos luottamuksesta tänä poikkeuksellisena aikana. Me superparkilaiset haluamme uskoa, että vuosi 2021 tuo mukanaan jälleen riemua ja liikettä. Näemme valoa, vaikka puistomme onkin koronatilanteesta johtuen suljettuna ja meidänkin tärkein tehtävä on viruksen taltuttaminen. 

Alueellisten viranomaissuositusten yhä jatkuessa päätimme toteuttaa kiinteistössämme pakollisen sisäkattoremontin turvallisuutenne takaamiseksi. Halusimme ajoittaa remontin vallitsevaan ajankohtaan, jotta välttyisimme remonttisululta myöhemmin ensi vuonna, kun ilo ja liike taas virtaa puistossamme.  

Tulemme avaamaan puiston entistä ehompana käyttöönne talvilomalle vko 8 ja jatkamme siitä kohti valoisaa kevättä. Nöyrin pahoittelumme mieliharmista tai turhautumisesta, jonka tilanne voi sinulle tai perheellesi aiheuttaa. Haluamme toimia seuraavasti: 

  • Lippuihin ja lahjakortteihin, jotka umpeutuvat joulu-maaliskuussa, on automaattisesti lisätty voimassaoloaikaa 15.4.2021 asti.
  • Kausikortit ovat tauolla ja kaikki sulun aikaiset päivät hyvitetään kortin voimassaoloon. Kortit aktivoituvat automaattisesti sinä päivänä, kun Vantaan puisto avataan. Mikäli haluatkin jättää korttisi voimaan ja käydä muissa Suomen SuperParkeissa kuten Hyvinkäällä, oletko yhteydessä info.vantaa@superpark.fi. Järjestämme asian.
  • Black Fridayna ostettujen lippujen ja kausikorttien voimassapäivämäärää 31.5.2021 on jatkettu 30.7.2021 asti.
  • Kaikkiin synttäreitä varanneisiin olemme yhteydessä henkilökohtaisesti. Juhlat voi siirtää tai varausmaksu hyvitetään lipputuotteina.
  • Marraskuun scootti- ja tramppakurssilaiset kontaktoimme henkilökohtaisesti uusista kurssikerroista.

Valoisaa joulumieltä ja positiivista vuotta 2021. Pian taas nähdään!
Koko Vantaan tiimin puolesta Kirsi

Lisätietoja: Asiakaskokemusvastaava Kirsi Ojakoski, p. 040-849 1182, kirsi.ojakoski@superpark.fi 

SP_hinnoittelu-uudistus_hero2

LIPPUVAIHTOEHTOMME SINULLE

Haluamme antaa sinun päättää millaisen SuperPark-kokemuksen haluat itsellesi, lapsellesi, lapsenlapsellesi, perheellesi tai vaikkapa kummilapsellesi. Siksi kysymme: Millaista SuperPark päivää haluat tänään viettää? Rannekevaihtoehdot tarjoavat ratkaisun niin arkeen kuin juhlaan.

Osta liput heti verkkokaupasta ja säästä 2€/ranneke.

Lue lisää Osta liput

superynttari20-tytto2

UUDISTIMME SYNTTÄRIT

Lisää valinnanvapautta ja edullisemmat arkihinnat! Olipa valintasi kattava Super-paketti tai omatoimisempi Lite-paketti, lupaamme että synttärit SuperParkissa tarjoavat ikimuistoisia huippuhetkiä sinulle ja vieraillesi.

Hyödynnä nyt arki-iltojen etuhinta alk.19 e/hlö.

Lue lisää
Muksunnuntai_1200x900

PÄÄSTETÄÄN PERHEEN PIENIMMÄT IRTI!

Lapsi ja vanhempi – kaksi aktiiviranneketta yhden hinnalla MuksuSunnuntaisin!

Muksulippu on alle 7-vuotiaan ja täysi-ikäisen huoltajan koko päivän yhteislippu, jolla liikutte ja ilakoitte vaikka koko MuksuSunnuntain. Ennakointi kannattaa: hanki muksulippu verkkokaupastamme hintaan 16 €. Puistosta ostettuna lipun hinta 19 €.

Lue lisää ja osta lippu
priva-tunnus

ILOA JA LIIKETTÄ OMALLA RYHMÄLLÄ

Tiesitkö, että voit varata yksityisvuoron aukioloaikojemme ulkopuolelta? Olipa ryhmäsi harrastusjoukkue, työtiimi, kaveripoppoo tai koululuokka, mahdollistamme teille VIP-kokemuksen.

Maanantait olemme varanneet kokonaisuudessaan yksityisvuoroille. Lisäksi privaa on tarjolla aamuisin ja iltaisin sekä arkena että viikonloppuna.

Lue lisää ja varaa

SuperPark Vantaan ohjatut kurssit

Valitse itsellesi sopivin kurssi ja ilmoittaudu mukaan viihdyttävän liikunnan pariin!

Palvelut

VAATESÄILYTYS

Lukittavat kaapit
(rajallinen määrä)

RAVINTOLA

Grilliannokset, kahvilatuotteet sekä pientä naposteltavaa

MAKSUTON PYSÄKÖINTI

Parkkipaikalla runsaasti pysäköintitilaa

KOKOUSTILAT

Noin 20 hengen kokoustila.

Ravintola Robson’s

Ravintola Robson’s tarjoilee maukkaat ja ravitsevat lista-annokset, pienet naposteltavat sekä kahvin kanssa maistuvat makeat ja suolaiset kahvileivät. (Oiva)

Katso menu

 

Vantaan aktiviteetit

Adventure Area. Game Arena. Freestyle Hall. – Valitse suosikkisi, tai kokeile kaikkia!

VANTAAN PUISTON YHTEYSHENKILÖT

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@superpark.fi

Puistomme ollessa toistaiseksi suljettuna, ota meihin yhteyttä
info.vantaa@superpark.fi
tai puhelimitse
+358 40 849 1182
(ma-pe klo 10-15)

Ostoskori

Yhteensä
Euro
Alennuskoodit syötetään maksuvaiheessa.

Hyödynnä edut ja kuule uutiset ensimmäisten joukossa! Arvomme uutiskirjeen tilaajien kesken joka viikko 4 kpl SuperPark-lippua.